Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed

DAFI Tuesday: Det bæredygtige materialevalg

Valget af materialer udgør op til 60 procent af produkters miljøaftyk og derfor er det vigtigt at vælge med omhu – det hjælper Suzi Christoffersen med til DAFI Tuesday den 20. februar.
Valget af materialer udgør op til 60 procent af produkters miljøaftyk og derfor er det vigtigt at vælge med omhu – det hjælper Suzi Christoffersen med til DAFI Tuesday den 20. februar.

Når DAFI Tuesday den 20. februar igen løber af stablen bliver det med fokus på materialevalg og den afgørende betydning, dette har for et produkts miljømæssige aftryk. Her vil ansvarshavende for The Fabric Source, Closed Loops Suzi Christoffersen og Maria Madsen, stille skarpt på nogle af markedets nyeste bæredygtige materialer.

Til arrangementet vil der derfor blive fremvist en lang række bæredygtige tekstiler fra materialebibliotekets nyeste leverandører, heriblandt portugisiske Tintex og tyske Elmer & Sweifel, med henblik på at klæde designere på til at træffe de mest bæredygtige og velinformerede materialevalg. Derudover vil de fortælle om de nyeste tendenser indenfor bæredygtige tekstiler, som de har netop har beskæftiget sig med ved Premiére Vision i Paris ugen forinden.

Foredragsholder
Grundlægger af konsulentvirksomheden Closed Loop Suzi Christoffersen rådgiver til dagligt virksomheder i strategisk arbejde med bæredygtighed herunder materialevalg. Hun var desuden med til at grundlægge The Fabric Source, nordens største materialebibliotek, i samarbejde med Danish Fashion Institute og overtog i december 2017 bibliotekets drift.

PRAKTISK

  • Hvornår: Den 20. februar kl. 9-10
  • Hvor: Design Society, Frederiksholms Kanal 30-C, 1220 København K
  • Hvordan: Tilmelding til rsvp@danishfashioninstitute.dk senest den 15. februar – max to personer per virksomhed (husk at oplyse navn, virksomhed, CVR nr. og titlen på DAFI Tuesday’en). Det er gratis at deltage, forudsat at virksomheden besvarer det eftersendte spørgeskema.