Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

FIVEUNITS udvider bestyrelsen

FIVEUNITS, 2nd ONE og Plain Denim byder 1. februar velkommen til et nyt bestyrelsesmedlem med Peter Fabrin, der har mange års erfaring fra detail- og livstilsbranchen.
FIVEUNITS, 2nd ONE og Plain Denim byder 1. februar velkommen til et nyt bestyrelsesmedlem med Peter Fabrin, der har mange års erfaring fra detail- og livstilsbranchen.

FIVEUNITS, 2nd ONE og Plain Denim har udvidet bestyrelsen med Peter Fabrin, der tiltræder allerede til februar. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Peter Fabrin har siden 2014 siddet som CEO hos svenske Haglöfs AB i Stockholm, ligesom at han også har besiddet forskellige administrerende stillinger hos blandt andre The Original Group, IC Companys og Diesel Nordic. Derudover har han erfaring med tidligere bestyrelsesposter hos blandt andet BALL Group A/S, Peak Performance og Designers Remix.

For Thomas Nissen, CEO for FIVEUNITS, 2ND One og Plain Denim, har det været vigtigt at finde en profil, der har en god kombination af kommercielle, strategiske og ledelsesmæssige erfaringer indenfor branchen.

”Jeg er glad for at få Peter med ombord i bestyrelsen og ser det som en enorm styrke at få en så professionel og branchevant sparringspartner ind. Jeg er overbevist om, at Peters erfaring og kompetencer vil kunne bidrage positivt til vores fremadrettede vækststrategi for virksomheden,” siger han i pressemeddelelsen.

FIVEUNITS, 2nd ONE og Plain Denim har gennem de seneste år oplevet kontinuerlig vækst, hvilket har medført, at virksomheden nu har valgt at udvide vækststrategien og sætte fokus på udlandet i form af nye internationale ekspansionsplaner til både nye og eksisterende markeder.

”Jeg har tidligere haft et tæt samarbejde med Peter Fabrin og har oplevet, hvordan han er ambitiøs, handlekraftig og fremsynet i forhold til at prioritere og træffe kvalificerede beslutninger på baggrund af skarpe og relevante analyser. Jeg glæder mig til vores kommende samarbejde, da jeg ved, at Peter vil være en stor kapacitet ikke alene i bestyrelsen men også som rådgivende sparring til direktionen,” supplerer Carit Løvdal, grundlægger og medejer af virksomheden, hvortil Peter Fabrin tilføjer:

”Jeg har med stor interesse fulgt FIVEUNITS, 2nd ONE og Plain Denim gennem årene og jeg er meget imponeret over den positive og succesfulde udvikling. Derfor glæder jeg mig til at arbejde tættere med direktionen om den fremtidige vækststrategi og videre udvikling af virksomheden,” siger det nye bestyrelsesmedlem i pressemeddelelsen.

Peter Fabrin sætter sig officielt i stolen den 1. februar 2018.