Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

NN07 opruster direktørteamet

Det danske brand har netop ansat svenske Christopher Bastin og danske Jonas Bach som henholdsvis Creative Director og Commercial Director.
Det danske brand har netop ansat svenske Christopher Bastin og danske Jonas Bach som henholdsvis Creative Director og Commercial Director.

Det danske herretøjsbrand NN07 kunne for nylig løfte sløret for to nye tilføjelser til ledelsesteamet. Brandet har ansat den svenske designer Christopher Bastin som ny kreativ direktør samt Jonas Bach som Global Commercial Director. Det skriver NN07 i en pressemeddelelse.

Christopher Bastin kommer med mange års erfaring fra den internationale modebranche – herunder som kreativ direktør hos GANT, hvor han var ansat i elleve år og hvor han blandt andet havde ansvar for underbrandet GANT Rugger. Derudover har han arbejdet hos blandt andre H&M, Acne and Whyred, inden han de sidste to år har dedikeret sin tid at opbygge sit eget kreative bureau med klienter som Frame Denim, Indiska og Lee.

Fremadrettet bliver hans opgave hos NN07 at lede det kreative team og arbejde fokuseret på brandets kommende kollektioner – en rolle, som den allerede erfarne designer ser frem til.

”Da jeg startede mit eget bureau, sagde jeg til mig selv, at hvis et brand som jeg virkelig beundrede ringede, så ville jeg sige ja. Det gjorde NN07, og nu er jeg så her. Jeg har haft et godt øje til NN07 siden begyndelsen, så de har altid været på min radar. De er et af de eneste brands, der formår at være tro mod deres kerneværdier og æstetik, samtidig med at de kører en sund forretning med loyale kunder,” siger Christopher Bastin i pressemeddelelsen.

Danske Jonas Bach har ligeledes stor erfaring i branchen med næsten 19 års ansættelse hos G-Star, hvor han de seneste tre år har opereret som General Manager. Hos NN07 skal han hovedsagligt være med til at sikre brandet yderligere international vækst.

”Jeg er fuldt ud opmærksom på, at intet kommer af sig selv. Stærke og ærlige forhold er nøglen til vores succes som virksomhed – jeg elsker, at vi står sammen som et team og gør hvad end der er nødvendigt for at få en opgave løst,” lyder det fra Jonas Bach.

Hos NN07 ser man frem til at byde både Jonas Bach og Christopher Bastin velkommen.

”Det er ikke nemt at finde de rigtige profiler til disse to stillinger. Matchet skal være helt perfekt, både professionelt og på et mere personligt plan. Både Christopher og Jonas har været på vores radar i lang tid, så jeg er meget glad for, at de nu begge er en del af vores team. Jeg tror på, at den massive erfaring, de medbringer, vil føre brandet mod nye dimensioner, og jeg er sikker på, at dette er et naturligt næste skridt for os i ønsket om at bringe NN07 op på et nyt internationalt niveau,” supplerer grundlægger og Brand Director Victor Lindh i pressemeddelelsen.

Christopher Bastin får fremadrettet base hos NN07 i København, hvorimod Jonas Bach vil arbejde fra Amsterdam, hvor han bor med sin familie.