Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Ny dansk CEO til Deichmann Skandinavien

Ann Katrin Faurschou indtræder denne måned som administrerende direktør for skokædens nordiske hovedsæde i København.
Ann Katrin Faurschou indtræder denne måned som administrerende direktør for skokædens nordiske hovedsæde i København.

Den 1. januar 2018 overtog danske Ann Katrin Faurschou styringen af den tyske skokæde Deichmanns butikker i Danmark og Sverige med sin nye rolle som CEO hos selskabets nordiske hovedsæde i København. Som den første danske, kvindelige chef i flere år skal hun være med til at sørge for, at Deichmann får yderligere fodfæste på det skandinaviske marked. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Med sig tager hun flere års erfaring fra ledende stillinger hos blandt andre Circle K og boghandlerkæden Norli Libris i Oslo.

„Ser man på vores forretning, koncept og sortiment, så har vi en stor mulighed for at udvikle vores markedsandel i både Danmark og Sverige. Vores brede sortiment henvender sig til alle kunder, som vil have moderne og stilige sko til fordelagtige priser, uden at man behøver at give afkald på kvalitet. Det har høj prioritet for mig at begejstre både nye som faste kunder med vores sortiment og service,“ lyder det fra Ann Katrin Faurschou i pressemeddelelsen, hvortil Deichmanns CFO, Mikkel Linck, supplerer:

“Vi er utroligt glade for at have Ann Katrin med ombord i teamet. Med sine mange års internationale erfaring og stærke drive er vi ikke i tvivl om, at hun vil kunne bidrage med en masse positivt til Deichmann.”

Deichmann-gruppen, der har hovedsæde i Essen i Tyskland, solgte i løbet af sidste regnskabsår cirka 173 millioner par sko i butikkerne og online. Det betød en bruttoomsætning på 5,6 milliarder euro, svarende til knap 42 milliarder kroner, hvilket er den største i den over 100-årige virksomheds historie. Per 2016 talte Deichmanns globale butiksportefølje 3857 butikker, og koncernen beskæftiger i dag 38.252 medarbejdere.

Deichmann har eksisteret i Danmark siden 2003, hvor de i dag er repræsenteret med 30 butikker fordelt i hele landet.