Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed

Youth Fashion Summit åben for ansøgninger

Er du studerende og vil du være en del af Youth Fashion Summit og FN Global Compacts 2018-2019 program, så skal du tilmelde dig nu.
Er du studerende og vil du være en del af Youth Fashion Summit og FN Global Compacts 2018-2019 program, så skal du tilmelde dig nu.

I december indgik Youth Fashion Summit og FN Global Compact et strategisk partnerskab i ønsket om at inddrage modestuderende i kampen om en mere bæredygtig industri. Samarbejdet indebærer et toårigt projekt, hvor de 100 mest talentfulde studerende fra modeuddannelser i hele verden skal være med til at udvikle forslag til, hvordan modeindustrien i fremtiden skal leve op til FNs bæredygtighedsmål 3 og 5 – og nu er tiden kommet til at indsende sin ansøgning, hvis man vil være en del af holdet.

Youth Fashion Summit har været en integreret del af Copenhagen Fashion Summit siden begyndelsen og er et samarbejde mellem Global Fashion Agenda og Københavns Erhvervsakademi (KEA). Den 13. til den 16. maj i år løber den femte – og netop opdaterede – udgave af Copenhagen Fashion Summit og herunder Youth Fashion Summit af stablen. Her skal de studerende præsentere deres løsningsforslag for nogle af de vigtigste beslutningstagere i den globale modeindustri.

Det betyder, at de 100 studerende allerede nu skal findes, så de kan påbegynde det bæredygtige uddannelsesprogram og idégenereringsproces. Studerende, der ønsker at deltage i the Youth Fashion Summit 2018-2019 programme, skal derfor indsende deres ansøgninger inden den 15. januar 2018 her, hvor du også kan læse mere om de specifikke ansøgningskriterier og om selve programmet.