Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Anne Christine Persson er ny CEO i Monies

Det danske smykkefirma har netop ansat Anne Christine Persson, der skal være med til at styrke virksomheden herhjemme såvel som i udlandet.
Det danske smykkefirma har netop ansat Anne Christine Persson, der skal være med til at styrke virksomheden herhjemme såvel som i udlandet.

Gerda og Nikolai Monies har de sidste 45 år været hovedkræfterne bag den ikoniske, danske smykkevirksomhed Monies, der blev grundlagt i 1973. Virksomheden er kendt for sine unikke og håndlavede smykker, designet og produceret på ægteparrets værksted på Toldboden i København.

Som en del af en ny strategi om at styrke organisationen og fokus på at investere i fremtiden, har de to stiftere netop ansat deres første eksterne administrerende direktør i den familieejede virksomheds historie. Det skriver brandet i en pressemeddelelse.

Tidligere udviklingsdirektør i Copenhagen Fashion Week og Danish Fashion Institute, Anne Christine Persson, sætter sig dette forår i direktørstolen, hvorfra hun skal være med til at udvikle Monies’ forretningsområder i Danmark og udlandet samt udarbejde virksomhedens strategi og vision fremadrettet.

”Vi er stolte over at kunne offentliggøre, at vi har ansat Anne Christine Persson til at drive Monies fremad. Med hendes baggrund hos Danish Fashion Institute og Copenhagen Fashion Week er hun en stærk profil med en uvurderlig viden om branchen og et stort netværk både herhjemme og internationalt,” udtaler Gerda og Nikolai Monies i pressemeddelelsen.

Anne Christine Persson er uddannet i kommunikation og kunsthistorie fra Roskilde Universitet og Københavns Universitet. Med sig tager hun en omfattende erfaring indenfor modebranchen, både fra sine stillinger hos Copenhagen Fashion Week og Danish Fashion Institute samt fra sit arbejde som selvstændig konsulent og journalist indenfor mode og kultur siden 2016.

”Det er et stort privilegium at få lov til at arbejde i et af Danmarks ældste og mest unikke smykkefirmaer, og jeg er meget begejstret over at skulle arbejde med Gerda og Nikolai Monies. Det bliver spændende at være med til at optimere en allerede succesrig virksomhed, skabe nye muligheder og forretningsområder samt udbrede kendskabet til Monies,” supplerer Anne Christine Persson.

Den nye direktør tiltræder stillingen den 1. april 2018