Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed

Copenhagen Fashion Summit i nyt format

Det globale topmøde bliver til en to-dags begivenhed og lancerer blandt andet markedspladsen Innovation Forum, hvor mere end 50 internationale leverandører udstiller deres bæredygtige produkter.
Det globale topmøde bliver til en to-dags begivenhed og lancerer blandt andet markedspladsen Innovation Forum, hvor mere end 50 internationale leverandører udstiller deres bæredygtige produkter.

Copenhagen Fashion Summit finder sted for sjette gang den 15.-16. maj 2018 og kommer som noget nyt til at strække sig over to dage. Udvidelsen sker som følge af den stigende interesse for topmødet, og med en ekstra dag på programmet får de forventede 1.000 gæster mere tid til at udforske de mange konferenceelementer, herunder det nye Innovation Forum.

Innovation Forum vil først og fremmest præsentere mere end 50 af de mest lovende løsningsleverandører til hele værdikæden – fra innovative materialer til grøn emballage. Herudover vil initiativet rumme en ‘pitch scene’, hvor mindre startups kan præsentere deres disruptive innovationer, samt et speed-dating event, hvor mere end 350 forhåndsbookede møder mellem modevirksomheder og leverandørerne er blevet sat op.

Som altid vil Copenhagen Fashion Summit 2018 byde på et talerprogram med topnavne fra den globale modeindustri, som offentliggøres løbende, og herudover vil topmødet traditionen tro samle branchens beslutningstagere, NGO’ere og politikere til en række Leadership Assembly rundbordsdiskussioner om de mest presserende miljømæssige og sociale udfordringer, branchen står over for.

Deltagere kan også se frem til lanceringen af 2018-udgaven af industrirapporten Pulse of the Fashion Industry, der måler den globale modebranches arbejde med bæredygtighed, samt lanceringen af en den første statusrapport på det ambitiøse 2020 Circular Fashion System Commitment, som 64 af verdens førende modevirksomheder underskrev ved Summit i 2017.

Derudover vil der endnu en gang være indslag fra Youth Fashion Summit, der netop har indgået et partnerskab med FN’s Global Compact med særligt fokus verdensmålene nummer tre ‘Sundhed og Trivsel’ og nummer fem ‘Ligestilling mellem kønnene’, og som foregår i dagene op til Summit.