Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Økonomi

YouHeShe A/S er under konkursbehandling

Den danske webshop fik 10 år som førende onlineforhandler af luksus designertøj.
Den danske webshop fik 10 år som førende onlineforhandler af luksus designertøj.

I sommeren 2016 forlod Lulu Henckel den virksomhed, som hun selv havde været med til at stifte, og som hun i 10 år havde ageret kreativ direktør og indkøber for. Ind kom i stedet Designers Remix’ Niels Eskildsen, som foruden at købe sig ind i størstedelen af firmaet også satte sig i direktørstolen.

Og hvis YouHeShe A/S allerede var økonomisk udfordret dengang, er det desværre ikke lykkedes den nye ledelse at vende udviklingen, hvorfor den populære webshop nu må lukke. Det fremgår af virksomhedens CVR-registrering, hvor den står listet som værende under konkurs. I november meddelte YouHeShe sine kunder, at de ville lukke deres fysisk butik og showroom i Københavns Nordvest-kvarter, og henviser på hjemmesiden til, at man fremadrettet kun kan handle online. Men den 15. november har virksomheden altså indgivet sin konkursbegæring til Sø- og Handelsrettens Skifteret, fremgår det af dennes oversigt over konkursboer.

Tilbage i marts i år sagde YouHeShes Retail Manager, Tine Høyer, til Fashion Forum, at:

”Det er blevet sværere at skille sig ud som webshop. Både på grund af antallet af konkurrenter, og fordi stort set alle brands kan købes på flere forskellige sites. Men vi har haft den fordel at være blandt de første og derved formået at skabe et kendskab til vores brand, før der var mange andre danske spillere på markedet.”

YouHeShes onlineunivers blev grundlagt i 2007 og var en af de første danske webshops, der solgte luksus designertøj online. Over årene har de udvidet porteføljen til at indeholde over 50 danske og internationale brands.

Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra direktør, Niels Eskildsen.