Tidligere Head of Wholesale hos Ilse Jacobsen – Hornbæk, Lisette Bundgaard Poulsen, er nyeste tilkomne hos børnetøjsvirksomheden Soft Gallery, hvor hun skal varetage rollen som Head of Sales. Målet er at opruste og optimere virksomhedens salgsafdeling, for blandt andet at videreudvikle den internationale vækst, som brandets to stiftere, Tine Holt Møller og Barbara Hvidt, på nuværende tidspunkt oplever.

Med sig tager Lisette Bundgaard Poulsen mange års erfaring indenfor salg fra tidligere stillinger i branchen. Hun har blandt andet arbejdet som Export Project Manager hos IC Companys A/S og efterfølgende hos Saint Tropez A/S, ligesom hun de sidste fem år har ageret Export Manager og Head of Wholesale hos Ilse Jacobsen – Hornbæk. Herfra har hun erhvervet sig en solid forretningsforståelse og et bredt kendskab til salgs- og strategiudvikling samt implementering, hvilke er nogle kompetencer, som Soft Gallery glæder sig til at få del i fremover.

”Lisette er enormt dygtig og meget struktureret i sin arbejdsgang og vil udfylde en vigtig rolle for Soft Gallerys vækst og udvikling. Det er fantastisk at få en medarbejder ind, som er så fagligt stærk inden for sit felt og samtidigt kommer med en kæmpe erfaring om, hvordan detailmarkedet fungerer – både herhjemme men i den grad også i udlandet, som vi fokuserer meget på lige nu. Det er en stor styrke at få en profil som Lisette ind i teamet,” fortæller Barbara Hvidt i en pressemeddelelse.

Også Lisette Bundgaard Poulsen selv ser frem til at blive en del af teamet hos Soft Gallery.

”Soft Gallery er en helt unik virksomhed, hvor kreativitet og medarbejdertrivsel er i top. Jeg ser frem til at ruste virksomheden til den fortsatte vækst ved at opbygge og optimere forretningsgange, internt såvel som eksternt, og derved løfte den op på et højere internationalt niveau,” tilføjer Soft Gallerys nye Head of Sales.

Soft Gallery, der i år kan fejre 10 års fødselsdag, har de seneste år oplevet kraftig vækst på de internationale markeder. Brandet er i dag repræsenteret i 33 lande, hvor deres tøj sælges i nogle af verdens ledende butikker og stormagasiner. Derudover er virksomheden for tredje år i træk blevet kåret til Gazelle-virksomhed af Børsen – en kåring, de har modtaget, fordi de som minimum har fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i løbet af de seneste fire år. Og her er det især de udenlandsker markeder, der er med til at drive de positive resultater.

”Der er en masse spændende tiltag på tegnebrættet, som Lisette kommer til at blive en stor del af, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for,” afslutter Barbara Hvidt.

Lisette Bundgaard Poulsen tiltrådte stillingen i fredags, den 1. december.