Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Økonomi

Stylepit-direktør forlader posten

Webshoppens nyeste regnskab viser endnu et underskud og direktør Sven-Eric Nilsson fratræder sin stilling ved årsskiftet.
Webshoppens nyeste regnskab viser endnu et underskud og direktør Sven-Eric Nilsson fratræder sin stilling ved årsskiftet.

Siden november 2015, hvor Anders Holch Povlsens selskab Heartland erhvervede sig størstedelen af aktierne i Stylepit, har det været en stormfuld tid for webshoppen. Første punkt på Bestseller-ejerens dagsorden var at afnotere Stylepit fra børsen i januar 2016, og her forlod den daværende direktør samt den siddende bestyrelse i samme ombæring virksomheden.

Ind kom i stedet tidligere Velux-chef Sven-Eric Nilsson. Han satte sig i direktørstolen i marts 2016, hvor han blandt skulle planlægge og eksekvere en ny strategi for virksomheden. Det job forlader han nu, her små to år senere. Ifølge Børsen vil den afgående direktør ikke kommentere på, hvorfor han ikke længere skal stå i spidsen for Stylepit.

Webshoppen har igennem en årrække haft underskud, og det netop offentliggjorte regnskab var ingen undtagelse. Stylepit har været en del af markedet siden år 2000, men har tabt terræn til konkurrenter som Zalando, ASOS og Boozt.