Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed

DAFI Academy: Krav til leverandørmanualer

Den 14. december fortæller bæredygtighedsekspert Suzi Christoffersen og tekstilkonsulent Kis Karup om gode leverandøraftaler, der varetager både kvalitet, kemikalier og arbejdsforhold.
Den 14. december fortæller bæredygtighedsekspert Suzi Christoffersen og tekstilkonsulent Kis Karup om gode leverandøraftaler, der varetager både kvalitet, kemikalier og arbejdsforhold.

Har din virksomhed en brugbar og opdateret leverandørmanual? Eller er du ved at starte virksomhed men ved ikke, hvordan du bygger en god leverandørmanual? Mode- og tekstilbranchen er enormt kompleks, og det kan være svært at finde rundt i lovgivning og hvilke krav, man skal stille i forhold til for eksempel kvalitet, kemikalier og arbejdsforhold. 

Til DAFI Academy den 14. december vil materiale- og bæredygtighedsekspert Suzi Christoffersen samt tekstilkonsulent Kis Karup give råd og inspiration til en overordnet leverandørmanual, der kan bruges eksternt og internt i din virksomhed. Her får du indblik i at navigere i de mange manualer, strategier og regler, du skal have styr på, når du arbejder med mode- og tekstil.

Workshoppen er en kombination af oplæg og gruppearbejde med masser af fælles feedback. Suzi og Kis vil blandt andet komme ind på følgende:

  • Handelsbetingelser og lovkrav
  • Code of conduct
  • Kemikaliemanual
  • Produktkrav
  • Kvalitetsmanual
  • Mærkningskrav

Workshopholdere
Suzi Christoffersen er grundlæggeren af Closed Loop og har stor erfaring med bæredygtige materialer og fiberstrategier i sit arbejde som konsulent for forskellige nationale og internationale virksomheder omkring netop bæredygtige materialer og designstrategier. Suzi var derudover med til at etablere Fabric Source, Nordens største bæredygtige materialebibliotek, som hun nu driver fra sin egen virksomhed.

Kis Karup har mange års erfaring indenfor tekstilbranchen og har indgående kendskab til udarbejdelse af leverandør- og kvalitetsmanualer. Kis har desuden stor erfaring og viden, når det kommer til at udarbejde og implementere procedurer til kemikaliestyring, så virksomheder undgår uønskede kemikalier i tekstiler, beklædning, fodtøj såvel som smykker. 

Praktisk
HVORNÅR:
Torsdag den 14. december kl. 9-12 (dørene åbner kl. 8.45)
HVOR: Design Society, Frederiksholms Kanal 30-C, 1220 København K
HVORDAN: Tilmelding til rsvp@danishfashioninstitute.dk senest den 11. december. Husk at oplyse navn, virksomhed, CVR nr. og titlen på DAFI Academy’en. Det er gratis at deltage, forudsat at virksomheden besvarer det eftersendte spørgeskema.

OBS! Der er et begrænset antal pladser, så der kan som udgangspunkt kun tilmeldes én person per virksomhed, men man er velkommen til at skrive en kollega på ventelisten.