Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Økonomi

moshi moshi mind får millioninvestering

Det danske butikskoncept har indgået partnerskab med Esbjerg Brygge Invest A/S, der skal hjælpe med at udvikle og vækste virksomheden internationalt.
Det danske butikskoncept har indgået partnerskab med Esbjerg Brygge Invest A/S, der skal hjælpe med at udvikle og vækste virksomheden internationalt.

Stifterne af det københavnske butikskoncept moshi moshi mind, Rikke Rasmussen og Stine Skjoldborg, har netop offentliggjort, at de har indgået samarbejde med to nye investorer, Henning G. Kruse Holding A/S og Esbjerg Brygge Invest A/S, som skal være med til at bringe virksomheden til nye højder og som tilsammen har bidraget med et kapitalindskud i millionklassen.

Siden grundlæggelsen har moshi moshi mind ekspanderet til resten af Danmark via otte franchisebutikker samt i udlandet via én i Schweiz, ligesom at de driver en webshop, der ekspederer kunder fra både Danmark og resten af verden.

Mere konkret består det nye samarbejde af en anpartsinvestering fra Esbjerg Brygge Invest A/S samt en separat investering fra Krusefamiliens eget holdingselskab Henning G. Kruse Holding A/S. Men foruden at bidrage med kapital, er de nye investorer også blevet officielle partnere i virksomheden. Det medfører blandt andet, at de ligeledes er trådt ind i moshi moshi minds bestyrelse, der nu både tæller Stine Skjoldborg og Rikke Rasmussen, såvel som direktør i Esbjerg Brygge Invest A/S, Kent Ernst Hansen, samt aktionær og medejer Marianne Kruse.

”Vi oplevede en klar kærlighed til og forståelse af hele vores filosofi og koncept allerede fra vores første møde med Henning G. Kruse Holding A/S og Esbjerg Brygge Invest A/S. Vi tror sammen på, at kvinder i hele verden nu mere end nogensinde før har brug for at indgå i universer, der inspirerer til et mindre kompliceret liv, og for at klæde sig stilsikkert, behageligt og ukompliceret. Derfor har vi valgt at indgå partnerskab, så vi sammen kan tage de næste skridt i moshi moshi minds liv,” fortæller Stine Skjoldborg og Rikke Rasmussen i en pressemeddelelse.

Vækst gennem gensidig tillid
Hos Esbjerg Brygge Invest A/S har man høje forventninger til moshi moshi mind. De investerer primært i små eller mellemstore virksomheder, som de mener har en positiv iværksætterånd og hvor der er mulighed for at udvikle forretningen gennem samarbejdet.

”I moshi moshi mind så vi en virksomhed, der bygger på et simpelt grundlag og som er en sund forretning. Vi kan byde ind med sparring, erfaring og naturligvis kapital, men frem for alt tror vi på muligheden for vækst gennem gensidig tillid og tålmodighed. Vi er ikke gået ind i samarbejdet med planer om en hardcore exitstrategi. Sammen har vi store ambitioner for blandt andet de internationale perspektiver i moshi moshi mind,” fortæller Marianne Kruse i pressemeddelelsen.

Udover at øge den internationale vækst, bygger den nye investering og partnerskab også på en ideologisk fællesnævner. Hos Esbjerg Brygge Invest A/S tror man på, at de værdier, som moshi moshi mind står for, er vejen frem – og det er grunden til, at man har valgt at bidrage med et millionbeløb til virksomheden.

”Vi vil arbejde med aktiv vækst frem for passiv tilførsel af midler, og koblet med vores personlige værdier og interesser lå samarbejdet med moshi moshi mind derfor lige for. Jeg har i mange år beskæftiget mig med yogauniverset, og min 77-årige far dyrker også yoga dagligt. moshi moshi mind repræsenterer en tendens, der er kommet for at blive, en livsstil, som appellerer til den del af os, der ikke udelukkende handler om arbejdsliv, men om det hele menneske og om at finde ro,” slutter Marianne Kruse.