Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed

DAFI Tuesday: Den bæredygtige designer

Designere spiller en vigtig rolle i overgangen til en mere bæredygtig industri. Men hvor skal du starte for at tage de rigtige beslutninger?
Designere spiller en vigtig rolle i overgangen til en mere bæredygtig industri. Men hvor skal du starte for at tage de rigtige beslutninger?

Til DAFI Tuesday den 12. december bliver der stillet skarpt på den nye, gratis online platform Design for Longevity, når Tobias Noe Harboe fortæller, hvordan designere og produktudviklere kan forlænge tøjs levetid og minimere ressourcespild.

Design for Longevity samler den bedste inspiration, viden og værktøjer på én platform og gør det både mere simpelt og tilgængeligt for designere og produktudviklere at øge den bæredygtige bevidsthed allerede i designprocessen. Tobias vil bl.a. komme ind på:

  • Hvorfor er det vigtigt at designere engagerer sig i bæredygtighed?
  • Hvordan kan man bruge sin indflydelse som designer?
  • Hvordan kommer man i gang med at bruge den nye platform?
  • Hvad kan man forvente af platformen?

Foredragsholdere
Tobias Noe Harboe er project manager hos DAFI, hvor han leder udviklingen og driften af Design for Longevity under European Clothing Action Plan (ECAP). Tidligere har han arbejdet som projektleder for Henrik Vibskov, samt designer for både Bruuns Bazaar og Won Hundred. Tobias er uddannet beklædningsdesigner fra Danmarks Designskole, i dag Det Kongelige Danske Kunstakademis Designskole (KADK).

Praktisk

  • Hvornår: Den 12. december kl. 9-10
  • Hvor: Design Society, Frederiksholms Kanal 30-C, 1220 København K
  • Hvordan: Tilmelding til rsvp@danishfashioninstitute.dk senest den 7. december – max to personer per virksomhed (husk at oplyse navn, virksomhed, CVR nr. og titlen på DAFI Tuesday’en). Det er gratis at deltage, forudsat at virksomheden besvarer det eftersendte spørgeskema