Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Tonsure henter ny partner og salgsdirektør

Det danske herretøjsbrand har netop ansat Steffen Breinholdt som tredje partner i foretagendet og som ny International Sales Director.
Det danske herretøjsbrand har netop ansat Steffen Breinholdt som tredje partner i foretagendet og som ny International Sales Director.

Tonsure slog for alvor sit navn fast i Danmark, da Malthe Flagstad og Adam El-Zayat, der er duoen bag brandet, i 2015 vandt Dansk Design Talent – Magasin Prisen. Siden da har virksomheden taget fart og i dag forhandles deres design i nogle af verdens ledende modebutikker – herunder 15 forhandlere i Japan. Men nu er det på tide at skrue endnu mere op for brandets internationale salg.

Tonsure har netop ansat Steffen Breinholdt, som ny partner og International Sales Director i virksomheden, med henblik på at opruste salgsafdelingen og øge den i forvejen voksende vækst, som brandet oplever.

”Vi er meget glade for at få Steffen som en del af teamet hos Tonsure. Han har erfaring, drive, stort professionelt netværk og så er han ekstremt vellidt hos de forhandlere, vi har talt med”, udtaler Tonsures medejer og administrerende direktør, Adam El-Zayat.

Steffen Breinholdt har mange års erfaring indenfor salg i modebranchen med tidligere ledende ansættelser hos Won Hundred og Tiger of Sweden. Fremover bliver han ansvarlig for al salg, både herhjemme og på udenlandske markeder. Men foruden sin rolle som salgsdirektør, indtræder Steffen Breinholdt også som partner i selskabet – en beslutning, der bygger på et gensidigt ønske fra begge parter.

”Steffen skal udfylde en vigtig rolle for virksomhedens vækst og udvikling, hvorfor vi mener, at et medejerskab vil give en større ansvarlighed for at nå Tonsures ambitioner,” siger Adam E-Zayat videre, hvortil Steffen Breinholdt istemmer:

”Jeg har længe haft et ønske om at være en del af en virksomhed, hvor jeg udover at have indflydelse på virksomhedens udvikling, også kan være med til løfte virksomhedens til et mere kommercielt niveau. Tonsure har bevist, at de er blandt nogle af Skandinaviens mest lovende herrebrands, og opgaven bliver nu at udvide salgsdistributionen og forfølge den globale vækst,” lyder det fra den nye International Sales Director, som blandt andet skal stå for at præsentere Tonsures AW18-kollektion i London, Paris, Tokyo og København til januar.

I Skandinavien forhandles Tonsure på nuværende tidspunkt hos Normann Copenhagen, Magasin du Nord, Aplace, Holly Golightly og Dr. Adams.

Steffen Breinholdt havde første arbejdsdag for Tonsure i sidste uge.