Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

FIVEUNITS får ny PR & Marketing Manager

Fremover vil Laura Schrøder varetage ansvaret for både FIVEUNITS, 2ND ONE og PLAIN DENIMs presse- og marketingsarbejde og referere direkte til CEO Thomas Nissen.
Fremover vil Laura Schrøder varetage ansvaret for både FIVEUNITS, 2ND ONE og PLAIN DENIMs presse- og marketingsarbejde og referere direkte til CEO Thomas Nissen.

Laura Schrøder er nyeste ansigt hos FIVEUNITS, 2ND ONE og PLAIN DENIM, hvor hun netop er blevet ansat som ny PR & Marketing Manager – en stilling, hun overtager fra Clara Matz, som har besiddet posten i to og et halvt år, og som stopper til fordel for en lignende stilling hos det danske brand Won Hundred.

Laura Schrøder har flere års erfaring med især influencer marketing, relationship management og projektledelse via forskellige ansættelser hos både Blogly.dk, Downtown og senest hos Bloggers Delight.

”Jeg er stolt over at blive en del af dette team, og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang. Jeg ser stort potentiale i alle tre mærker, og jeg ved, at jeg kan være med til at tage dem til nye højder,” lyder det fra brandets nye PR & Marketing Manager, Laura Schrøder.

”Vi har mange spændende PR- og marketingrelaterede udfordringer foran os. Jeg vil først og fremmest fokusere på at øge brand awareness, følgertal og forbrugernes engagement hos alle tre brands og på alle markeder,” tilføjer hun.

Laura Schrøder vil overtage Clara Matz’ ansvarsområder og kontakter, og skal fremover referere direkte til administrerende direktør Thomas Nissen.

“Med fokus på at kommunikere direkte til vores kunder og for at styrke vores kompetencer indenfor digital marketing og PR, så er Laura et sikkert valg,” siger Thomas Nissen, der ser frem til at byde virksomhedens nyeste medarbejder velkommen.

Laura Schrøder overtager stillingen i dag.