Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Udland

To danskere på BoF 500

Det internationale modemedie, Business of Fashion, har endnu en gang offentliggjort sin årlige liste over de 500 mest indflydelsesrige aktører i modebranchen.
Det internationale modemedie, Business of Fashion, har endnu en gang offentliggjort sin årlige liste over de 500 mest indflydelsesrige aktører i modebranchen.

Offentliggørelsen af 2017-versionen af Business of Fashions BoF 500 blev fejret i lørdags, hvor CEOs, designere, modeller, musikere, magasinredaktører og andre industrifolk mødtes til en gallamiddag i New York.

Sidste år kom Danish Fashion Institutes CEO, Eva Kruse, på den prestigefyldte top 500-liste, særligt på grund af hendes arbejde med bæredygtighed og som grundlægger Copenhagen Fashion Summit. Hendes navn går igen på listen i år, og hun har fået selskab af endnu en dansker, nemlig Kasper Rørsted.

Som CEO for Adidas har han fået meget opmærksomhed, siden han satte sig i direktørstolen sidste efterår og med god grund. Indtil videre har Kasper Rørsted leveret det bedste regnskab i sportsbrandets historie med et overskud på 7,6 milliarder kroner og er ligeledes i gang med en storstilet turn-around på det Adidas-ejede brand, Reebok.

Blandt de nye navne på listen er også Alexandre Arnault, CEO for Rimowa, Burak Cakmak, rektor på Parson School of Design i New York, Chip Berg, CEO for Levis Strauss & Co., High Snobiety-grundlægger, David Fischer, Emanuele Farneti, chefredaktør på Vogue Italia efter Franca Sozzani og skuespillerinde Emma Watson. Listen blev opdateret med i alt 99 nye navne.

Du kan se hele BoF 500 her.