Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Udland

To danskere på BoF 500

Det internationale modemedie, Business of Fashion, har endnu en gang offentliggjort sin årlige liste over de 500 mest indflydelsesrige aktører i modebranchen.
Det internationale modemedie, Business of Fashion, har endnu en gang offentliggjort sin årlige liste over de 500 mest indflydelsesrige aktører i modebranchen.

Offentliggørelsen af 2017-versionen af Business of Fashions BoF 500 blev fejret i lørdags, hvor CEOs, designere, modeller, musikere, magasinredaktører og andre industrifolk mødtes til en gallamiddag i New York.

Sidste år kom Danish Fashion Institutes CEO, Eva Kruse, på den prestigefyldte top 500-liste, særligt på grund af hendes arbejde med bæredygtighed og som grundlægger Copenhagen Fashion Summit. Hendes navn går igen på listen i år, og hun har fået selskab af endnu en dansker, nemlig Kasper Rørsted.

Som CEO for Adidas har han fået meget opmærksomhed, siden han satte sig i direktørstolen sidste efterår og med god grund. Indtil videre har Kasper Rørsted leveret det bedste regnskab i sportsbrandets historie med et overskud på 7,6 milliarder kroner og er ligeledes i gang med en storstilet turn-around på det Adidas-ejede brand, Reebok.

Blandt de nye navne på listen er også Alexandre Arnault, CEO for Rimowa, Burak Cakmak, rektor på Parson School of Design i New York, Chip Berg, CEO for Levis Strauss & Co., High Snobiety-grundlægger, David Fischer, Emanuele Farneti, chefredaktør på Vogue Italia efter Franca Sozzani og skuespillerinde Emma Watson. Listen blev opdateret med i alt 99 nye navne.

Du kan se hele BoF 500 her.