Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Oh! By Kopenhagen Fur opruster salgsteamet

Det danske pelsbrand har taget hul på en ambitiøs vækststrategi frem mod 2020 og har i den anledning ansat Christian Bay som ny Head of Sales.
Det danske pelsbrand har taget hul på en ambitiøs vækststrategi frem mod 2020 og har i den anledning ansat Christian Bay som ny Head of Sales.

Oh! by Kopenhagen Fur har planer om at udvide sit repertoire, og det betyder blandt andet, at pelsbrandets kollektioner af sko, tasker og nøgleringe, fremover også vil inkludere overtøj. Formålet er at udvikle sig fra at være et rendyrket accessories-mærke til at være et reelt pelsbrand.

Men strategiske ændringer kræver også nye kræfter, og derfor har Oh! By Kopenhagen Fur valgt at opruste virksomhedens salgsafdeling med ansættelsen af Christian Bay, som ny Head of Sales.

Christian Bay har stor erfaring inden for feltet, blandt andet som tidligere selvstændig salgsagent for brands som Armoire Officielle, Gudrun & Gudrun, AIAIAI og Kaibosh.

”Det var nemt at sige ja til stillingen. Der er så stort et potentiale i Oh! og så mange muligheder for at vækste og skabe succes internationalt set, så jeg kunne slet ikke lade være. Derudover mærker jeg en passion blandt medarbejderne i Oh! By Kopenhagen Fur og pelsverdenen generelt, som jeg ikke har mødt mange andre steder,” lyder udmeldingen fra den nye salgschef, Christian Bay, i en pressemeddelelse.

Også fra virksomhedens side er forventningerne til det nye samarbejde høje. Ifølge Rebecca Munk Holst, Head of Oh! By Kopenhagen Fur, har virksomheden store planer om at ekspandere de næste tre år, og af denne grund var det helt naturligt at opruste på salgssiden med en profil som Christian Bays:

”Vi har en meget ambitiøs international vækststrategi frem mod 2020 og har brug for en Head of Sales med stor erfaring, goodwill og mange internationale kontakter, og dette har vi helt sikkert fundet i Christian, som bliver et stort asset for os,” tilføjer hun.

Ud over Christian Bay, har Oh! By Kopenhagen Fur også ansat en ny sælger, der fremover skal være ansvarlig for virksomhedens danske kunder. Valget er faldet på Sascha Anthony Hödar, der tidligere har været ansat hos Kaibosh.