Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Ny General Manager hos RICH & HANC

Rene Lynge rykker fra Oh! by Kopenhagen Fur til det danske agentur, der har har store fremtidsplaner.
Rene Lynge rykker fra Oh! by Kopenhagen Fur til det danske agentur, der har har store fremtidsplaner.

RICH & HANC er grundlagt i 2012 af Kasper Spacey og Mads Hancock. De sidste fem år har de oparbejdet en stærk brandportfolio, der tæller The North Face, The North Face BLACK SERIES, Han Kjøbenhavn, HI-TEC HTS74, MUF10, Kappa, Sergio Tacchini, Newline HALO, Suicoke og Filling Pieces, med showroom i København, Paris, London, Amsterdam og New York.

Agenturet har nogle meget klare ambitioner for vækst og ekspansion i løbet af det næste år, og derfor henter de Rene Lynge ind til at varetage stillingen som General Manager. Rene Lynge kommer fra et job som Head of Sales hos Oh! by Kopenhagen Fur og har tidligere arbejdet som Retail & Key Account Manager hos G-Star Denmark og Global Sales Manager hos KAIBOSH.

“Da vi nu er klar til næste del af vores rejse, har vi valgt at ansætte Rene Lynge som General Manager. Trods hans relativt unge alder kommer Rene med stor erfaring inden for både salg og ledelse. Han har opbygget et godt internationalt netværk som vi, RICH & HANC, kan drage nytte af. Dette gør også, at indkøringsperioden bliver en del nemmere, da han i forvejen kender gamet og en del af vores samarbejdspartnere. Vi har utrolig store forventninger til Rene og resten af vores fantastiske team og har en klar målsætning om at fordoble vores omsætning inden for de næste to til tre år,” siger de to grundlæggere, Kasper Spacey og Mads Hancock.

Rene Lynge skal være med til udnytte de stærke synergier, der er mellem de forskellige brands og eksekvere strategierne for endnu stærkere positionering af disse internationalt – et arbejde han er mere end klar på.

“Der er unægteligt mange muligheder i RICH & HANCs portfolio, og ikke mindst det hold Kasper og Mads har rekrutteret over de senere år. De er allerede kommet langt med deres ambitioner om at blive et af de stærkeste agenturer i deres segment i Europa og USA. Jeg glæder mig vildt meget til at være en del af rejsen hen imod deres mål om at blive en dominerende force internationalt. Det er vores mission at skabe en endnu mere rentabel forretning for RICH & HANC, men i høj grad også for vores brands og butikker,” siger Rene Lynge.

Han bliver en del af et hold på otte medarbejdere, og RICH & HANC regner med at skulle ansætte en til to nye sælgere i løbet af næste seks til 10 måneder for at kunne bibeholde drive samt højt serviceniveau, fortæller grundlæggerne.

Rene Lynge begynder jobbet som General Manager i dag, den 1. september.