Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Bestseller henter ny direktør fra Nike

Med international erfaring med bæredygtighed og kommunikation er Dorthe Scherling Nielsen ansat hos Bestseller i deres Corporate Affairs-afdeling.
Med international erfaring med bæredygtighed og kommunikation er Dorthe Scherling Nielsen ansat hos Bestseller i deres Corporate Affairs-afdeling.

Bestseller har ansat Dorthe Scherling Nielsen som ny Head of Corporate Affairs, hvor hun får ansvar for de tre områder: bæredygtighed, kommunikation og at virksomheden handler i overensstemmelse med loven.

“Jeg glæder mig til at skulle udnytte synergien mellem de tre ansvarsområder og være med til at skabe en stærk Corporate Affairs-afdeling, der tjener Bestseller og engagerer eksterne interessenter i bæredygtighedsudfordringer og -muligheder,” siger Dorthe Scherling Nielsen i en pressemeddelelse.

Hun har flere års international erfaring med netop kommunikation og bæredygtighed fra sin stilling som Director of Global Sustainability Policy hos Nike Inc., og denne position forlader hun til fordel for Bestseller.

Det betyder samtidig, at hun rykker teltpælene i USA op og flytter til Danmark, hvor hun starter hos Bestseller 1. september.

“Dorthe tilfører en bred international erfaring med at udvikle og implementere bæredygtigheds- og corporate strategier, og vi er sikre på, at hun bliver en værdifuld aktør for vores virksomhed,” siger kommunikationschef, Jesper Stubkier.

Tidligere kommunikation- og bæredygtighedsansvarlig, Mogens Werge, opsagde sit job tilbage i marts måned, og Bestseller har nu fundet hans afløser med ansættelsen af Dorthe Scherling Nielsen.