Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Ny Sales Director hos BARBARA I GONGINI

Tidligere Sales Manager hos HUGO BOSS og MENU, Martin Schoop, vil fremover varetage rollen som salgsdirektør og Brand Manager hos det danskbaserede mærke.
Tidligere Sales Manager hos HUGO BOSS og MENU, Martin Schoop, vil fremover varetage rollen som salgsdirektør og Brand Manager hos det danskbaserede mærke.

Der er mange nye tiltag på tapetet hos den færøskfødte, danskbaserede designer, Barbara í Gongini. For under en måned siden kunne brandet løfte sløret for deres nyeste satsning, et bæredygtigt underbrand ved navn norðan by BARBARA I GONGINI.

Som et led i etableringen af det nye underbrand og medfølgende opdatering af virksomhedens forretningsstruktur har BARBARA I GONGINI ansat Martin Schoop som ny Sales Director & Brand Manager

Martin Schoop har en lang erfaring inden for modebranchen og har arbejdet 15 år hos HUGO BOSS Nordic, hvor han varetog rollen som Sales Manager for HUGO Man, HUGO BOSS Womenswear, Shoes & Accessories og Bodywear i ni år. Derudover har han også kendskab til interiørbranchen, igennem stillingen som Sales Manager Nordic hos MENU – en stilling, han valgte at forlade til fordel for nye eventyr hos BARBARA I GONGINI.

”Det var ikke en let beslutning at skulle forlade en så fantastisk virksomhed som MENU, men jeg kunne simpelthen ikke sige nej til den spændende, kreative og udfordrende rejse, som Ole og Barbara í Gongini præsenterede mig for. Samtidigt var der en helt unik kemi imellem os allerede fra første møde, og det skal man ikke undervurdere,” fortæller den nye salgsdirektør.

”Jeg ser frem til at sørge for, at endnu flere bliver præsenteret for BARBARA I GONGINIs unikke verden. Derudover glæder jeg mig til at arbejde i en virksomhed med sunde værdier, høj CSR prioritering og et utrolig kreativt designteam – det er vigtigt, at kunne stå 100% indenfor det, som man har med at gøre,” fortæller han videre.

Klar til næste niveau
Hos BARBARA I GONGINI er man også spændte på samarbejdet med Martin Schoop, hvis ansættelse er en del af en strategi, som brandet netop nu har i støbeskeen: at hente kræfter ind, som kan være med til at udvikle og styrke virksomheden og ikke mindst brandets nyeste skud på stammen.

”Martin er en utrolig dygtig og skøn person, som sammen med hans professionelle tilgang til branchen, skal være med til at flyttes vores virksomhed til næste niveau. Martins kompetencesæt er en vigtigt del af strategien med vores nye linje norðan by BARBARA I GONGINI, og vi glæder os meget til det kommende samarbejde,” udtaler Barbara í Gongini, hvortil den ditto spændte Martin Schoop kan tilføje:

”At varetage en af Skandinaviens mest kendte avantgarde brands, samtidigt med at være en del af udviklingen og lanceringen af den nye nordisk inspirerede linje; norðan by BARBARA I GONGINI, er en unik chance, som de færreste får lov til at opleve i min optik. For mig var det som ’fod i hose’ og ikke mindst en stor ære.”