Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Job, Navne

Baum und Pferdgarten og Six Ames udvider holdet

Sille Sørensen er startet som PR-koordinator for de to danske brands.
Sille Sørensen er startet som PR-koordinator for de to danske brands.

Siden Januar 2017 er der kommet nye kræfter til PR- og marketingafdelingen hos Baum und Pferdgarten. Josephine Bredsted blev ansat som Head of PR  og kommunikation og nu er der kommet endnu et nyt ansigt.

Sille Sørensen er pr. 1. juli startet som PR-koordinator for både Baum und Pferdgarten og Six Ames. Hun skal assistere begge brands med både PR og marketing samt web og sociale medier.

Sille har netop færdiggjort en bachelor i journalistik og kommunikation, og har i mange år bevæget sig i modebranchen som henholdsvis influencer samt skribent på diverse modepublikationer.

”Vi har klart øget vores fokus på vores e-com og sociale medier, derfor passede Silles profil perfekt til denne udvikling. Hendes erfaring som influencer og indblik i de digitale medier gør hende en vigtig tilføjelse til vores team,” udtaler Josephine Bredsted, Head of PR og kommunikation.

”Jeg er utrolig glad for at være blevet en del af holdet hos Baum und Pferdgarten og Six Ames. Det er ikke blot nogle af de rareste mennesker, jeg nogensinde har mødt, men stillingen tilbyder mig at forene så mange af mine passioner og talenter, at jeg vil pege på det som værende mit drømmejob. At jeg kan få lov at arbejde med tekster, mode, den digitale verden og kommunikation er fantastisk, og jeg ser frem til at samarbejde med både teamet, presse og kunder,” siger Sille Sørensen om det nye job som PR-koordinator.