Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

RAINS udpeger ny CEO

Jan Stig Andersen vil fra den 1. august i år overtage roret som ny administrerende direktør for den danske modevirksomhed.
Jan Stig Andersen vil fra den 1. august i år overtage roret som ny administrerende direktør for den danske modevirksomhed.

Tilbage i marts fortalte tidligere CEO i RAINS, Daniel Brix Hesselager, at han, sammen med partner, Philip Lotko, fremover skal hellige sig fuldt ud til forretningsudvikling. Det betød, at virksomheden havde igangsat søgningen efter hans afløser – en afløser, der nu er fundet.

Jan Stig Andersen vil fra den 1. august overtage stillingen som ny administrerende direktør, og har allerede et imponerende CV inden for beklædnings- og modeindustrien, hvor han blandt andet har ageret topchef hos både ECCO i Nordamerika, for modekoncernen BTX Group og for schweiziske MBT Group, der fremstiller sundheds- og fitnessfodtøj. Senest har han varetaget stillingen som CEO for smykkevirksomheden Trollbeads.

Ansættelsen af Jan Stig Andersen er fra ejerkredsens side, bestående af Daniel Brix Hesselager, Philip Lotko og Kenneth Davids, et bevidst tiltag i ønsket om at professionalisere ledelsen.

”Vores ambition er at gøre RAINS til et globalt livsstilsmærke. Vi er bevidste om, at vejen dertil også kræver selvindsigt, handlekraft og timing. Tiden er helt rigtig til at bringe en erfaren international profil ind som ny styrmand. Derfor er vi både glade og stolte over, at Jan har påtaget sig at lede RAINS til næste niveau,” fortæller nu partner, Daniel Brix Hesselager, i en pressemeddelelse.

”Jan har stor erfaring med at udvikle brands, organisationer og virksomheder, der arbejder globalt. Jeg ser frem til at lære en masse af Jan og samtidig inspirere ham med den tilgang til forretning og brand-building, som kendetegner RAINS,” siger han videre.

Også Jan Stig Andersen ser frem til at trække i arbejdstøjet og blive en del af teamet hos RAINS.

”RAINS er en enestående autentisk og moderne livsstilsvirksomhed med et stærkt produkt-DNA. Med en dedikeret og ambitiøs ejerkreds i ryggen har virksomheden alle muligheder for at lykkes med sine mål, og det glæder jeg mig meget til at hjælpe med,” siger han.