Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Job, Navne

DECADENT finder ny PR internt

Sarah Tange-Olsen er tiltrådte stillingen som PR- og marketingansvarlig og skal være med til at styrke brandets synlighed yderligere.
Sarah Tange-Olsen er tiltrådte stillingen som PR- og marketingansvarlig og skal være med til at styrke brandets synlighed yderligere.

DECADENT har i længere tid arbejdet på implementeringen af en ny strategi, der skal danne grundlaget for brandets profil, nationalt såvel som internationalt. Som led i denne strategiudvikling skal brandets synlighed styrkes både på print og digitalt.

Sarah Tange-Olsen har været en del af teamet i DECADENT i flere år som studentermedhjælper, og har tidligere stået for åbningen af brandets flagskibsbutik på St. Regnegade 3 i København, men starter nu i en nyoprettet stilling efter endt uddannelse. Sarah Tange-Olsen har studeret cand.merc.kom. på Copenhagen Business School, og har gennem hele sin uddannelse haft fokus på digital kommunikation og markedsføring.

”DECADENT er et brand med en international profil og tårnhøje ambitioner for fremtiden, og jeg glæder mig til at være en del af teamet på denne rejse,” siger Sarah Tange-Olsen.

For ejer og kreativ direktør Karina Mundt Holst, er valget af Sarah Tange-Olsen helt naturligt:

”Jeg glæder mig til at få Sarah om bord fuldtid. Som et frø der blev sået, høster vi nu sammen frugten, og vi får gavn og glæder af hendes uddannelse, som hun har taget sideløbende med studiejobbet hos os. Valget er helt naturligt, da hun har et indgående kendskab til brandets mål og strategi inden for PR og markedsføring, samt hvordan vi ønsker at kommunikere og opnå vores mål. Sarah har allerede fra sin tidligere færden i huset opnået meget positive resultater, og det glæder vi os utrolig meget til at skulle bygge videre på.”

Sarah Tange-Olsen er tiltrådt stillingen per 1. juli 2017.