Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Job

Ny salgsdirektør hos RVLT

RVLT styrker deres salgsorganisation i Skandinavien med ansættelse af Thor Enevoldsen.
RVLT styrker deres salgsorganisation i Skandinavien med ansættelse af Thor Enevoldsen.

Valget er faldet på Thor Enevoldsen som igennem en 10-årig periode har haft en central rolle i opbygningen af salgsstrukturen hos SuperDry i Skandinavien. Thor Enevoldsen skal være med til at styrke RVLT’s position og salgsorganisation, i første omgang på de skandinaviske markeder, og på sigt ligeledes de øvrige internationale markeder.

RVLT har været igennem en længere proces, hvor man har kigget på muligheder for hvorledes salgsstrukturen skulle se ud i fremtiden og i den forbindelse er flere forskellige løsningsmodeller blevet vendt.

“Der er ingen tvivl om, at Thor kan bidrage med en masse erfaring fra sin tid hos Superdry. Thor kommer med masser af energi, erfaring, salgsstrategi og indsigt i det skandinaviske marked som kan styrke vores position og sikre vores forsatte vækst,” siger partner og kreativ direktør hos RVLT, Palle Bruun Rasmussen.

Thor Enevoldsen har godt kendtskab til den virksomhed han nu bliver en del af og har fulgt med på sidelinjen i flere år.

”Jeg har kendt RVLT lige siden min start hos Superdry for 10 år siden og har altid set et stort potentiale i deres arbejde og måde at tilgå til branchen på, der bliver en ufattelig spændende opgave at få et tættere kendskab til RVLT’s produkterne og udbrede kendskabet og produkterne. RVLT har vist igennem mere end 20 år at de besidder evnen til at lave kollektioner som sælger og som passer en stor bred forbrugergruppe, det arbejde skal jeg være med til at forsætte og styrke”

Thor Enevoldsen tiltræder stillingen hos RVLT per 1. august.