Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Job, Navne

Ny bestyrelsesformand og medejer hos Traede

Med solid erfaring fra den danske modebranche skal Henrik Theilbjørn videreføre professionaliseringen og skaleringen af tech-virksomheden, Traede.
Med solid erfaring fra den danske modebranche skal Henrik Theilbjørn videreføre professionaliseringen og skaleringen af tech-virksomheden, Traede.

Første juni tiltrådte Henrik Theilbjørn som ny bestyrelsesformand og medejer i virksomheden Traede – den onlineplatform, hvor mode- og livsstilsbrands kan styre og håndtere deres B2B-salg.

Henrik Theilbjørn er selvstændig erhvervsmand og hans karriere bærer præg af poster som medejer og ofte også bestyrelsesformand for en række mode- og livsstilsvirksomheder, blandt andet Baum und Pferdgarten, Signal og Bloomingville Group A/S.

Senest har Henrik som bestyrelsesformand og medejer været med som en af drivkræfterne bag at få Boozt.com på børsen i Stockholm. En ydereligere tung post på CV’et er hans tidligere stilling som administrerende direktør for IC Group, hvor han sad i fire år indtil 2008.

Hos Traede skal Henrik Theilbjørn stå i spidsen for en fortsat professionalisering og skalering af virksomheden og medvirke til at skabe værdi for den stadig unge tech-virksomhed.

”Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med de unge, talentfulde og ambitiøse mennesker bag Traede, som er en hurtigt voksende virksomhed i en branche, jeg kender rigtig godt og med et produktkoncept, som kan tages internationalt,” siger Henrik Theilbjørn om sin nye rolle.

Ansættelsen af Henrik Theilbjørn sker i forbindelse med, at Traede har etableret en professionel bestyrelse.