Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Job, Navne

Ny bestyrelsesformand og medejer hos Traede

Med solid erfaring fra den danske modebranche skal Henrik Theilbjørn videreføre professionaliseringen og skaleringen af tech-virksomheden, Traede.
Med solid erfaring fra den danske modebranche skal Henrik Theilbjørn videreføre professionaliseringen og skaleringen af tech-virksomheden, Traede.

Første juni tiltrådte Henrik Theilbjørn som ny bestyrelsesformand og medejer i virksomheden Traede – den onlineplatform, hvor mode- og livsstilsbrands kan styre og håndtere deres B2B-salg.

Henrik Theilbjørn er selvstændig erhvervsmand og hans karriere bærer præg af poster som medejer og ofte også bestyrelsesformand for en række mode- og livsstilsvirksomheder, blandt andet Baum und Pferdgarten, Signal og Bloomingville Group A/S.

Senest har Henrik som bestyrelsesformand og medejer været med som en af drivkræfterne bag at få Boozt.com på børsen i Stockholm. En ydereligere tung post på CV’et er hans tidligere stilling som administrerende direktør for IC Group, hvor han sad i fire år indtil 2008.

Hos Traede skal Henrik Theilbjørn stå i spidsen for en fortsat professionalisering og skalering af virksomheden og medvirke til at skabe værdi for den stadig unge tech-virksomhed.

”Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med de unge, talentfulde og ambitiøse mennesker bag Traede, som er en hurtigt voksende virksomhed i en branche, jeg kender rigtig godt og med et produktkoncept, som kan tages internationalt,” siger Henrik Theilbjørn om sin nye rolle.

Ansættelsen af Henrik Theilbjørn sker i forbindelse med, at Traede har etableret en professionel bestyrelse.