Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne, Økonomi

Bestseller ansætter ny CFO

Interne omstruktureringer har medført en udskiftning i CFO-posten, og modegiganten henter finansdirektør fra Novo Nordisk.
Interne omstruktureringer har medført en udskiftning i CFO-posten, og modegiganten henter finansdirektør fra Novo Nordisk.

1. august får Bestseller tilført nye kræfter, da Thomas Børglum Jensen sætter sig som ny CFO. Det sker som følge af, at den tidligere CFO, Lise Kaae, bliver ny direktør til Anders Holch Povlsens private holdingselskab, Heartland, der primært koncentrerer sig om Bestseller-ejerens investeringer i andre selskaber. På nuværende tidspunkt tæller det på modefronten blandt andet ASOS, Zalando, Miinto og Stylepit.

Thomas Børglum Jensen kommer med 10 års international erfaring fra Novo Nordisk, hvor han på nuværende tidspunkt er CFO i en stabsfunktion.

Ejer af Bestseller, Anders Holch Povlsen, har høje forventninger til den nye CFO, fortæller han i en pressemeddelelse:

“Det er nogle store sko, Thomas skal fylde ud, men jeg er sikker på, at han er den rigtige person til at gøre det, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med ham, forhåbentlig i mange år fremover. Thomas er en meget solid og sympatisk person med en stor personlighed og den rigtige driftsmæssige erfaring og tankegang til at løfte vores CFO-organisation og vores virksomhed endnu mere.”

Selv ser Thomas Børglum Jensen frem til sin nye rolle hos modegiganten:

“Jeg er naturligvis meget spændt på at overtage CFO-ansvaret hos Bestseller, men jeg er også meget taknemmelig og ydmyg, når jeg ser på de opgaver, som Anders og Bestseller har betroet mig. Bestseller er en fantastisk virksomhed med ambitioner, og ud fra hvad jeg ved om kulturen, og især de mennesker jeg har mødt, er jeg sikker på, at jeg bliver omgivet af et meget kompetent team,” siger han i en pressemeddelelse.