Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Mads Nørgaard: ”Det var en mulighed, jeg ikke kunne sige nej til”

Da ikoniske lokaler i Aarhus’ Latinerkvarter blev ledige, slog Mads Nørgaard til. Endnu en butiksåbning var ellers ikke planen, fortæller han.
Da ikoniske lokaler i Aarhus’ Latinerkvarter blev ledige, slog Mads Nørgaard til. Endnu en butiksåbning var ellers ikke planen, fortæller han.

Latinerkvarteret i Aarhus er et populært område. Flere og flere danske modebrands åbner flagshipbutik i den jyske hovedstad, og Mads Nørgaard er næste i rækken.

”Jeg har altid været vild med Aarhus og føler mig meget hjemme i byen. Der er et funklende og meget aktivt musikliv, kunstmiljø og mange studerende. Vi glæder os enormt meget til at blive en del af Aarhus’ butiksliv,” fortæller Mads Nørgaard til Fashion Forum.

Adressen for den kommende butik bliver Skumhuset på Pustevig Torv. Kendere af byen ved, at det er en ikonisk placering at overtage, og de stribede 101’er sælges allerede hos udvalgte forhandlere i byen.

”I andre butikker ligger vi side om side med mange andre dygtige brands, men med den nye butik får vi mulighed for at præsentere hele vores kollektion sammenhængende og under ét tag. Vi kan vise, hvad det er, vi kan, og det vi gør godt. Lokalerne i sig selv er store, lyse og smukke, og efter en renovering i foråret næste år, vil de stå endnu flottere,” siger han.

Nøglerne får Mads Nørgaard i hånden den 1. april 2018, og i sommeren 2018 kan han og resten af holdet slå dørene op til en shoppedestination for både kvinder og mænd.

Han havde egentlig besluttet sig for ikke at søsætte flere store projekter, da virksomheden allerede har mange jern i ilden. Men en Aarhus-butik i netop de lokaler, kunne han ikke sige nej til.

”Vi har ikke en målsætning om at åbne x antal butikker inden for en bestemt årrække. Hvis muligheden byder sig – som den gjorde med Skumhuset – siger vi ja, hvis placeringen, timingen og mavefornemmelsen er rigtig. Men vi er ikke aktivt ude at lede efter butikslokaler,” siger Mads Nørgaard.

I efteråret 2016 åbnede brandet butik på Tullinsgade på Vesterbro, hvilket var den første butik uden for Strøget.