Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

HAN Kjøbenhavn henter topdirektør fra Falck

Det danske modebrand opruster på direktør-fronten og har udpeget Daniel Hummel, der tager flere års erfaring og anseelige resultater med sig i tiltrædelsen som brandets nye CEO.
Det danske modebrand opruster på direktør-fronten og har udpeget Daniel Hummel, der tager flere års erfaring og anseelige resultater med sig i tiltrædelsen som brandets nye CEO.

Det er ikke mere end tre uger siden, at vi her på Fashion Forum kunne fortælle, at medstifter af HAN Kjøbenhavn, Jannik Wikkelsø Davidsen, fra nu af er eneindehaver af virksomheden, efter Tim Hancock solgte ham sin andel og dermed officielt forlod foretagendet.

Men nu er brandet også klar til at offentliggøre, hvem der kommer til at varetage pladsen som administrerende direktør i HAN Kjøbenhavn fremadrettet, nemlig Daniel Hummel, tidligere administrerende direktør i Falck Global Assistance.

HAN Kjøbenhavn har bevæget sig udenfor modebranchens rammer, for at besætte den nye stilling, og det er ifølge Jannik Wikkelsø Davidsen grundet et ønske om at indhente solid administrativ erfaring, både for at kunne kapitalisere på det momentum, som virksomheden har netop nu, men også for at kunne bringe HAN Kjøbenhavn ud på nye eventyr:

”Vi har skabt et kreativt produkt, som er kompetitivt herhjemme, såvel som i udlandet. Den gode idé kan drive os så langt, men for at tage virksomheden til næste skridt, har vi brug for tunge kræfter på det administrative plan. Vi har ledt med lys og lygte efter den rigtige mand, og anser det for at være et kæmpe scoop, at vi har fået Daniel Hummel ind. Han er en af de største CEO-talenter herhjemme, så det er vi meget glade for og føler os meget privilegerede over,” fortæller Jannik Wikkelsø Davidsen, der vil fortsætte som kreativ direktør og ejer af HAN Kjøbenhavn.

Klar til næste skridt
Han har mange store planer for sin virksomhed, hvilket inkluderer flere nye butiksåbninger, blandt andet i Aarhus, men også uden for Danmarks grænser, som for eksempel i London – og det er bare én af grundene til, at HAN Kjøbenhavn ser store fordele i den nye ansættelse:

”Daniel Hummel kan bidrage med til at få administreret vores størrelse og gøre os klar til næste skridt. Det har været vigtigt for os at ansætte en person, der er tryg ved en virksomhed af en betydelig størrelse, som kender rejsen og ved, hvad der skal til at få den administrative del til at hænge sammen, for at komme op på det niveau, vi gerne vil,” siger Jannik Wikkelsø Davidsen videre.

Og det er en opgave, som Daniel Hummel er mere end klar til at varetage:

“Jeg tænder på at få virksomheder og mennesker til at vokse. Jeg ser et enormt potentiale i HAN Kjøbenhavn, som man kender for kvalitetstøj, fantastisk branding og høj kreativitet. De ting skal jeg ikke ind og røre ved, men jeg er sikker på, at jeg kan være med til at tage virksomheden til det næste niveau og indfri det store potentiale virksomheden indeholder,” siger Daniel Hummel.