Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Job, Navne

KBH K - Commerce & Culture ansætter ny direktør

John Hansen har stor international erfaring og netværk, der gør ham til den rette til direktørstillingen.
John Hansen har stor international erfaring og netværk, der gør ham til den rette til direktørstillingen.

John Hansen har været en del af Københavns detailhandel siden 1975, hvor hans karriere startede i Magasin. Her var han ansat i 23 år, blandt andet som forretningsdirektør i Magasin Rødovre og gruppechef for sports- og børnetøj. Sidenhen har han bestredet stillingen som underdirektør i Tivoli, og i 2004 satte han sig som COO i ILLUM. Det er altså en mand med indgående kendskab til det københavnske detailliv, der nu skal være direktør i KBH K –  Commerce & Culture.

Foruden forretningslivet er John Hansen aktiv i repræsentantskabet i Håndværkerforeningen, i repræsentantskabet i Odd Fellow Palæet, hvor han er formand, ligesom han har været en del af KBH Ks bestyrelse siden 2004.

”Vi har arbejdet længe på at ansætte den helt rigtige profil til at lede, løfte og vedligeholde vores forening efter Maria Auchenbergs fratrædelse. Det er bestemt lykkedes nu,” fortæller KBH K-bestyrelsesformand, Kim Jensen.

Selv siger John Hansen om arbejdet, der venter ham:

”KBH K skal nu være en synlig medspiller på alle fronter i København, til glæde for vores medlemmer, til glæde for samarbejdspartnere samt alle de netværk, som nu en gang ligger i denne sfære. Vi skal specielt over for vores medlemmer være synlige gennem vores tilstedeværelse med og hos dem og være til rådighed med hjælp og vejledning når behovet er der. Derudover skal vi have genskabt den konstruktive relation til Københavns Kommune, så vi i fællesskab kan løfte forretningslivet i København.”

John Hansen tiltræder stillingen den 1. september 2017.