Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

BESTSELLER åbner sin hidtil største butik

1300 m2 med mode-, design- og skønhedsprodukter åbner den 1. juni i Aarhus, og det er BESTSELLER, der står bag.
1300 m2 med mode-, design- og skønhedsprodukter åbner den 1. juni i Aarhus, og det er BESTSELLER, der står bag.

Den danske modekoncern er om lidt klar til at slå dørene op i den klassiske Aarhus-bygning, Rømerhus, og samler alle deres brands under et tag. Og for første gang vil det også være muligt at finde eksterne brands i en BESTSELLER-butik. Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

BESTSELLER købte 1800tals-bygningen, Rømerhus, tilbage i 2011 og har siden været i gang med en omfattende renovering. Bygningens stueetage ligger ud til den aarhusianske cafegade, Aaboulevarden, og huser Cafe Römer, to etager er dedikeret til det nye butikskoncept og tre etager vil ligge lokaler til kontorfaciliteter.

I butikken er alt inventar tegnet af RIIS Retail og suppleret med interiør fra Vitra, &tradition, FLOS, By Lassen, HAY, Curtis Jere, McCollin Bryan, Fil de Fer, Gubi og Dinesen. Kunstner Christian Lemmerz har stået for et kæmpestort værk i loftet af butikken, med titlen Dark Rain.

Som noget helt nyt vil det ikke kun være BESTSELLERs egne brands, der er repræsenteret i butikken. Andre modebrands som eksempelvis det danske streetwear-brand SECRETSAMPLES vil supplere kollektionerne fra BESTSELLER.

Ud over tøj kan man også købe designelementer, skønhedsprodukter og snacks fra brands som HAY, Mario Badescu, Mast Brothers, Simply Chocolate, Hey Yum, Kinfolk, Honest Skincare, Pico, Men’s Society, Carmax, The Mallows, LAKRIDS by Johan Bülow og Uslu Airlines.

Butikken åbner den 1. juni kl. 9.30 på adressen Skt. Clemens Torv 8, 8000 Aarhus.