Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

IC Group præsenterer ny direktør

Det er koncernens tidligere finansdirektør, Alexander Martensen-Larsen, der nu skal varetage jobbet som øverste chef.
Det er koncernens tidligere finansdirektør, Alexander Martensen-Larsen, der nu skal varetage jobbet som øverste chef.

Alexander Martensen-Larsen, der har arbejdet i virksomheden siden 2008, bliver pr. 1 juni 2017 ny CEO for IC Group A/S. Det skriver modekoncernen i en pressemeddelelse i dag.

Tilbage i februar, da daværende CEO Mads Ryder blev fyret, lød begrundelsen blandt andet, at man ønskede en ny ledelsesstruktur. Det betyder, at Alexander Martensen-Larsen fremadrettet vil have ansvaret for at sikre værdiskabelse for koncernen som helhed, imens hvert premium brand, Peak Performance, By Malene Birger og Tiger of Sweden, vil have egne CEOs, ansvarlige for resultater og forretningsudvikling i deres egne respektive brands. Alle refererer til bestyrelsen, skriver IC Group i pressemeddelelsen.

Fashion Forum talte med Alexander Martensen-Larsen tilbage i marts, da det kom frem at IC Group, grundet den igangværende interne omstrukturering, havde afskediget de medarbejdere, der sad i virksomhedens CSR-afdeling. CSR-arbejdet er i stedet blevet lagt ud til brandsene, således at de selv varetager opgaven.

”Omstruktureringen er foregået i samarbejde med vores mærker og er en del af den nye koncernstruktur – vi anser fortsat CSR for en væsentlig del af vores forretning. Ansvarsområderne er lagt ud til eksisterende medarbejdere, der sidder ude hos vores mærker,” sagde Alexander Martensen-Larsen dengang om beslutningen.