Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Job, Navne

hummels nye direktør er fundet

Allan Vad Nielsen kommer fra Bestseller og skal nu stå i spidsen for sportsbrandet.
Allan Vad Nielsen kommer fra Bestseller og skal nu stå i spidsen for sportsbrandet.

Siden Christian Stadil fyrede og bortviste forhenværende direktør Søren Schriver i begyndelsen af året, har hummel været på udkig efter en ny til at overtage posten. Og nu er manden fundet. Det er Allan Vad Nielsen, der kommer fra jobbet som ansvarlig for Bestsellers markeder i Storbritannien, Irland, Canada, USA og Australien. Det skriver flere medier.

”Vi er meget glade for, at Allan vil lede hele hummel-holdet ind i den næste æra. Allan har vist, at han kan skabe vækst på tværs af brands, produktgrupper og landegrænser. Jeg er overbevist om, at vi med Allan tilfører vores hold en stærk leder og en passioneret rollemodel,” udtaler Christian Stadil i en pressemeddelelse, hvor Allan Vad Nielsen også giver udtryk for, at dette er et job han ser meget frem til at varetage.

”Jeg er meget stolt over, at skulle stå i spidsen for hummel. Det er med stor anerkendelse af og respekt for det arbejde, der allerede er lagt af det dygtige team, der sidder i hummel, samt glæde, at jeg ser frem til at møde mine nye kollegaer og sammen definere og implementere strategien for de kommende år,” siger han blandt andet, ifølge Business.dk.

Hos Bestseller tager Henrik Bjørn Hansen over på Allan Vad Nielsens opgaver på det britiske og irske marked. Det skriver Drapers.com.