Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Økonomi

Seneste regnskaber

Her kan du følge med i hvorvidt modebranchens virksomheder går i rødt eller sort.
Her kan du følge med i hvorvidt modebranchens virksomheder går i rødt eller sort.

BRANDS4KIDS A/S
Selskabet fra Herning, der ejer flere børnebrands, kan glæde sig over at overskuddet i virksomheden igen er vokset. De sidste fem år har Brands4Kids således oplevet stigende vækst og et resultat, der afspejler dette. Årets resultat for 2016 lyder på små DKK 8,7 mio., og ledelsen udtrykker tilfredshed med resultatet.

ILLUM A/S
Stormagasinet ILLUM på Strøget har offentliggjort deres regnskab for 2016, og det er meget røde tal man finder på bundlinjen. Årets resultat lyder således på næsten DKK -100 mio. (DKK 98,884.000). En stor del af underskuddet tilskrives den fortsatte renovering af stormagasinet, der forventes af fortsætte indtil 2018. Konsekvensen af underskuddet betyder dog at moderselskabet La Rinascente S.p.A. må garantere adgang til kapital for fortsat drift, idet egenkapitalen pr 31/12-2016 er negativ og udgør DKK -147 mio. Det fremgår af ledelsesberetningen at egenkapitalen forventes genetableret over en længere årrække som følge af driftsoverskud.

ATC Footwear
Selskabet, der står bag skomærket Angulus og som driver agentur for en række kendte skomærker, har aflagt regnskab og et positivt et af slagsen. Årets resultat for 2016 endte med et overskud på DKK 2,98 mio. Resultatet er godt DKK 800.000 højere end i 2015. Hvorvidt resultatet opfattes som tilfredsstillende oplyses ikke i ledelsesberetningen.

SOFT GALLERY
Børnetøjsbrandet Soft Gallery har haft en godt år. I 2016 blev de for tredje år i træk kåret af Børsen som Gazelle-virksomhed og årets resultat er da også højere end i 2015. Virksomheden, der i år fejrer 10 års jubilæum, lukkede 2016 med et overskud på lidt over DKK 2 mio.

Alle regnskabstal er hentet fra cvr.dk