Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Ny PR-ansvarlig hos Stine Goya

Majbritt Madsen har skiftet Group88 ud med en stilling hos Stine Goya, hvor hun er ansvarlig for PR- og SoMe-aktiviteter.
Majbritt Madsen har skiftet Group88 ud med en stilling hos Stine Goya, hvor hun er ansvarlig for PR- og SoMe-aktiviteter.

Stine Goya har ansat Majbritt Madsen som deres nye PR Manager. Majbritt Madsen nåede at være hos Group88 i to et halvt år, hvor hun senest sad som PR & Communication Manager og arbejdede med luksusbrands i Norden, blandt andet Gucci, Saint Laurent og Balenciaga. Nu skal hun tilbage og arbejde med et dansk brand – hvilket hun ikke er helt uvant med, da hun også har arbejdet for Designers Remix og hos Noise PR.

Om hendes nye job siger hun:

”Stine Goya er et stærkt brand og en virksomhed i vækst med høje ambitioner for fremtiden – det matcher mit temperament utrolig godt. Brandet har et stort internationalt potentiale, som de er I fuld gang med at realisere, og det glæder jeg mig til at blive en del af.”

Hos Stine Goya er Majbritt Madsen ansvarlig for at udvikle brandets tilstedeværelse nationalt og internationalt, med et specielt fokus på PR- & social media-aktiviteter. Derudover skal Majbritt Madsen udvikle og eksekvere den overordnede kommunikationsstrategi i samarbejde med udvalgte PR bureauer.

”Jeg synes det er særligt imponerende, at Stine Goya – trods evig skiftende tendenser – altid har formået at holde fast i sit eget design-DNA. Med farverige kollektioner, båret af smukke prints og interessante kunst-samarbejder har Stine Goya skabt et helt unikt univers. Jeg glæder til at dykke ned i universet og yderligere styrke brandes tilstedeværelse og relationer blandt andet på de sociale medier. Og, så ser jeg selvfølgelig frem til, at blive en del af det kompetente team,” fortæller hun.

Majbritt Madsens erfaring og profil var afgørende i ansættelsen, fortæller CEO, Thomas Hertz:

”Vi er rigtig glade for at byde Majbritt velkommen til Stine Goya. Vi oplever en positiv udvikling med markant vækst både herhjemme og i udlandet. Arbejdet med PR er et uhyre vigtigt redskab til at understøtte og styrke denne udvikling. Majbritt har en god kombination af solid erfaring med PR fra sit arbejde med højprofilerede internationale brands samt en virkelig god forståelse for, hvad det kræver at bruge sociale medier på den rigtige måde og skabe de rette relationer til interessenter og ambassadører.”

Majbritt Madsen har studeret Branding og Marketing Management på VIA University College, og har haft fokus på mode hele sin karriere.