Facebook Abonnér
08:30
|
26.05.2018
Baum und Pferdgarten SS 2017 Look C2 LOW RES Foto: PR Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten øger overskuddet

Det danske modebrand nyeste regnskab viser fremgang på alle salgsplatforme.

| Økonomi | af Sofie Ringtved Jensen

Baum und Pfergarten har netop løftet sløret for resultatet fra regnskabsåret 2016, der blev opgjort i slutningen af sidste år. Regnskabet viser et positivt resultat med et overskud på 6.4 millioner kroner, overfor 3.9 millioner kroner året før – altså en stigning på næsten 2,5 millioner.

Baum und Pferdgarten har desuden oplevet vækst i omsætningen på samtlige af deres salgskanaler i 2016, der inkluderer både uafhængige forhandlere, stormagasiner, shop-in-shops, samt virksomhedens egen webshop og butikker, i henholdsvis Danmark og Norge.

Teis Bruun tiltrådte som ny administrerende direktør i Baum und Pferdgarten den 10. februar 2017, og forestående regnskab er det første offentliggjorte, siden han overtog roret fra Henrik Steensgaard, der havde siddet på posten siden 2009.

Teis Bruun havde allerede dengang store drømme for virksomheden, og udtalte tilbage i februar til Fashion Forum:

“Lige nu mærker vi, at Baum und Pferdgarten har et stærkt momentum. Jeg har en stor tro på vores fremtid, og der er et stort potentiale, som jeg er sikker på, vi kan indfri,” lød det fra Teis Bruun.

Baum und Pferdgarten er, sammen med mærket Six Ames, en del af Scandinavian Designers Gruppen, der ejes af de to Bruun-brødre, Bjørn og Teis. De ejede tidligere også modebrandet Bruuns Bazaar, der i marts 2016 blev erklæret konkurs. Brandnavnet er dog siden blev opkøbt og videreført af Hanssen Brands A/S, der også er storaktionær i IC Group.

Allerede dengang gjorde Baum und Pferdgarten det dog klart, at Bruuns Bazaars konkursbegæring, ikke ville påvirke deres forretning, hvilket de indtil videre har levet op til.

Læs også

Få de vigtigste nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev
string(7) "test123"