Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed, Navne

Prabal Gurung gæster Copenhagen Fashion Summit

Flere amerikanske profiler fra den internationale modebranche er bekræftet til at deltage i foråret største begivenhed for bæredygtig mode.
Flere amerikanske profiler fra den internationale modebranche er bekræftet til at deltage i foråret største begivenhed for bæredygtig mode.

Copenhagen Fashion Summit offentliggør for tiden flere store navne til forårets største bæredygtigheds-event. The New York Times’ Vanessa Friedman, forretningskvinde og designer Eileen Fisher, H&Ms Anna Gedda og kreativ konsulent, Julie Gilhart er allerede annonceret. De får nu følgeskab af yderligere fire af de helt store profiler fra den internationale modebranche.

Grundlægger og CEO af Fashion Culture Design Series, Simon Collins skal nemlig moderere paneldebatten ”Fashion for a cause” imellem Prabal Gurung og Public Schools Dao-Yi Chow og Maxwell Osborne.

Simon Collins er selv tidligere kreativ direktør for nogle af verdens største brands, som Nike og Polo, og har været dekan i syv år for Parsons School of Design. Når han sætter sig imellem Public School og Prabal Gurung bliver det for at diskutere modens rolle i kulturen og i politik.

Public School er kendt for at lægge vægt på at støtte lokale skræddere, konstruktører og tekstilarbejdere. Deres arbejde er derudover blevet belønnet med flere internationale priser, blandt andet blev Public School kåret til årets herredesigner i 2014 af CFDA, og brandet vandt den første internationale Woolmark-pris for herretøj i 2015.

Prabal Gurung har modehus i eget navn og har opnået status som en af USAs førende designere. Hans design er blandt andet blevet båret af Michelle Obama og Kate Middleton, og han vandt CFDA Swarovski Award for womenswear i 2011.

Det er muligt at anmode en invitation til Copenhagen Fashion Summit her.

De fire talere tilføjes til listen, der allerede tæller følgende:

Anna Gedda, head of sustainability, H&M
Eileen Fisher, grundlægger og bestyrelsesformand, Eileen Fisher, Inc.
Ellen MacArthur, grundlægger af Ellen MacArthur Foundation
Jason Kibbey, CEO, Sustainable Apparel Coalition
Julie Gilhart, kreativ konsulent
Marie-Claire Daveau, chief sustainability officer, Kering Group
Mark Langer, CEO, HUGO BOSS
Michael Kowalski, bestyrelsesformand og midlertidig CEO, Tiffany & Co.
Vanessa Friedman, moderedaktør og modekritiker, The New York Times
Wendy Schmidt, præsident, The Schmidt Family Foundation

Læs mere her.

Tidligere på året kunne Global Fashion Agenda, der står bag Copenhagen Fashion Summit, også præsentere fire strategiske partnere: Det franske luksuskonglomerat Kering, highstreet-giganten H&M, den amerikanske retailer Target og branchens førende virksomhedssammenslutning for bæredygtig produktion, Sustainable Apparel Coalition.