Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne, Udland

Rebekka Bay stopper hos Everlane

Det sker dagen efter, at hun bliver sat i forbindelse med et stort, nordisk modehus.
Det sker dagen efter, at hun bliver sat i forbindelse med et stort, nordisk modehus.

I dag skriver Business of Fashion, at Rebekka Bay stopper som chefdesigner hos Everlane. Nyheden blev offentliggjort internt i virksomheden i går, mandag.

Rebekka Bay har været hos den amerikanske startup-virksomhed i to år, og blev ansat efter at have været chefdesigner hos Gap og tidligere hos COS.

Offentliggørelsen af hendes afgang sker efter, at det finske modehus Marimekko i går udsendte en pressemeddelelse om at Rebekka Bay er blevet foreslået indsat i deres bestyrelse. Samtidig stopper Marimekkos kreative direktør, Anna Teurnell, og Rebekka Bays rolle i virksomheden skal derfor være at assistere produktudvikling- og designafdelingen i en overgangsperiode, mens Marimekko finder en ny kreativ chef.

Business of Fashion skriver, at Rebekka Bay forlader Everlane til fordel for en stilling hos en større og mere traditionel virksomhed. Det er endnu ikke blevet bekræftet, hvorvidt der kan være en sammenhæng mellem hendes afgang fra Everlane og hendes nylige forbindelse til Marimekko. Rebekka Bays afløser er heller ikke annonceret på nuværende tidspunkt.