Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed

DAFI Tuesday: Bliv klogere på bæredygtig denim med WGSN

Hvilke bæredygtige ansvarsområder er der indenfor denimindustrien? Hvilke implikationer har det for forbrugerne, og hvordan påvirker det miljøet? Kom til gratis morgenmøde den 14. marts.
Hvilke bæredygtige ansvarsområder er der indenfor denimindustrien? Hvilke implikationer har det for forbrugerne, og hvordan påvirker det miljøet? Kom til gratis morgenmøde den 14. marts.

Den 14. marts vil den globale trendmyndighed WGSN overtage DAFI Tuesday, for at stille skarpt på bæredygtighed i forbindelse med denimproduktion.

WGSN’s denimdirektør, Dio Kurazawa, vil holde oplæg om bæredygtighed i denimindustrien, både i forhold til producenter og forbrugere, og han vil derudover fremhæve forskellige brands, som er gode eksempler på, hvordan man kan inkorporere bæredygtighed i sin virksomhed.

Dio Kurazawas præsentation vil behandle emner, som:

  • Producenter: Hvordan bæredygtighed påvirker denimproducenterne
  • Ansvarsområder: Hvilke ansvarsområder de står overfor
  • Kunder: Hvad kunderne skal være opmærksomme på, og hvorfor de skal bekymre sig om bæredygtighed
  • Miljø: Påvirkningen på den globale opvarmning

Foredragsholder:
Dio Kurazawa har næsten 20 års erfaring med det populære materiale, og har arbejdet med alt fra design og udvikling, til vask og finish, samt tekstilindkøb. Han har tidligere konsulteret for store denimbrands, som Levi’s, Forever 21, C&A, Besteller Kina og Tommy Hilfiger, og han er en passioneret miljøforkæmper, der arbejder målrettet med at innovere denimindustrien, så den ikke blot er drevet af trends, men også af at passe på miljøet.

Praktisk:
HVORNÅR: Den 14. marts kl. 9-10.
HVOR: Design Society, Frederiksholms Kanal 30-C, 1220 København K.
HVORDAN: Tilmelding til rsvp@danishfashioninstitute.dk senest den 9. marts. Husk at oplyse navn, virksomhed, CVR nr. og titlen på DAFI Tuesday’en. Det er gratis at deltage, forudsat virksomheden besvarer det eftersendte spørgeskema.