Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Georg Jensen udnævner ny CFO

Det danske designhus Georg Jensen har udnævnt Henning Heiberg Andersen som CFO.
Det danske designhus Georg Jensen har udnævnt Henning Heiberg Andersen som CFO.

Henning Heiberg Andersen har omfattende international ledelseserfaring inden for detailhandel, mode og forbrugsvarer, og har senest været Strategic Finance Director i amerikansk-baserede JAB Holding Company.

Derudover har Henning Heiberg Andersen bestredet forskellige stillinger i børsnoterede og privatejede virksomheder så som amerikanske Peet’s Coffee & Tea, britiske Reckitt Benckiser Group og hos danske IC Group.

”Jeg glæder mig over at kunne byde Henning velkommen til Georg Jensen og få mulighed for at trække på hans brede internationale erfaring og veldokumenterede evne til at skalere virksomheder til vækst. Henning tilfører et global perspektiv, som har stor værdi for Georg Jensen og indsatsen for at sikre, at vores unikke produkter når ud til flere forbrugere på tværs af markeder og kanaler. Henning fuldender holdet hos Georg Jensen, og vi ser frem til at arbejde tæt sammen med ham om at skabe en endnu stærkere virksomhed,” siger Eva-Lotta Sjöstedt, CEO for Georg Jensen.

Henning Heiberg Andersen er uddannet Cand. Merc Aud. fra Copenhagen Business School og vender nu tilbage til Danmark efter 11 års karriere i udlandet.

”Georg Jensen er et brand i verdensklasse med en inspirerende designarv og fantastiske fremtidsudsigter. Jeg er stolt over at blive del af så dynamisk en designvirksomhed og det dedikerede hold af medarbejdere, som dagligt fokuserer på at udvide forretningen på tværs af digitale kanaler og butikker for at sikre lønsom vækst,” siger Henning Heiberg Andersen om sit nye job som CFO for Georg Jensen.