Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Ticket Woman vender tilbage efter års fravær

Dunjakke-brandet Ticket Woman har ligget i bero i flere år. Til efteråret vender det stærkt tilbage med ny kollektion og en gammel kending bag rattet.
Dunjakke-brandet Ticket Woman har ligget i bero i flere år. Til efteråret vender det stærkt tilbage med ny kollektion og en gammel kending bag rattet.

Det danske modehus Ticket to Heaven har været igennem mange forandringer de seneste år, og i 2015 overtog tyske Kids Fashion Group aktiemajoriteten i virksomheden. Modehusets dametøjsmærke Ticket Woman, som blandt andet laver dunjakker, har ligget i bero i tre-fire år, men nu vender det tilbage med Hans Peter Høeg Larsen ved styrepinden.

Hans Peter Høeg Larsen er medstifter af Ticket to Heaven og fungerede som direktør for modehuset indtil 2012, da Claus Storgaard overtog posten som led i et generationsskifte. Hans Peter Høeg Larsen blev dog i virksomheden som medlem af bestyrelsen. Han var også hovedaktionær indtil 2015, hvor altså tyske Kids Fashion Group overtog aktiemajoriteten.

Det er derfor en ny, gammel ejer, som kan se frem til at starte helt forfra. Og det har Hans Peter Høeg Larsen det godt med:

”Det er fantastisk. Opstartsfasen er altid den sjoveste proces, synes jeg. Ticket Woman har ligget i bero i nogle år, men jeg har det med at se muligheder i ting – og jeg kan se, at der er et marked for den nye kollektion”, siger han.

God interesse
Den første kollektion med Hans Peter Høeg Larsen som styrmand kommet til efteråret 2017 og Ticket Woman var på CIFF under modeugen i sidste uge. Og de nye varer blev godt modtaget.

”Jeg fik god respons på messen, hvor folk gav udtryk for, at de var glade for, Ticket Woman er tilbage. De bekræfter behovet for dunjakker, som er slidstærke og bare holder”, siger han og fortsætter:

”Jeg kan tage den erfaring med, at succes i branchen ikke mindst handler om at give god service. Det betyder blandt andet, at ordrer skal leveres ordentligt og til tiden. Så man skal være rettidig med produkt og levering, og så skal der ikke være for mange forskellige styles. Det giver noget enkelthed i produktionsforløbet og gør det lettere for leverandøren”, siger han.

Hans Peter Høeg Larsen er optimistisk og tror på, at Ticket Woman snart vil være tilbage på sit gamle niveau.

”Jeg forventer, at vi lige så stille begynder at komme tilbage på markedet, som vi var for 10 år siden. Det tror jeg på, vi gør. Vi har fede designs med kant, vi leverer fod service og til gode priser, hvor forbrugerne får value for money,” slutter han.