Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Job, Navne

9PR henter erfaren PR-profil

Josefin Freij er ansat som Senior Brand Advisor hos 9PR og skal styrke bureauets rådgivningskompetencer yderligere.
Josefin Freij er ansat som Senior Brand Advisor hos 9PR og skal styrke bureauets rådgivningskompetencer yderligere.

AW17 var sidste modeuge hos Agency V for Josefin Freij, der nu rykker videre til 9PR. Efter fem succesfulde år for bureauet og dobbelt så mange modeuger, skifter hun stilling til Senior Brand Advisor hos 9PR, hvor hun skal sidde med brand-rådgivning, strategisk planlægning og pressekommunikation.

9PR har de seneste år udviklet sig fra at være et klassisk PR-bureau, med primært fokus på showroom og product placement, til nu at kombinere dette med brand-strategisk PR-rådgivning.

“9PR er en virksomhed, man altid har lagt mærke til gør det godt, er nytænkende og har sat sig tungt på det danske marked. De er dygtige til at aktivere bredt og bruge de kreative værktøjer, man har indenfor PR. Udvikling er vigtig for mig, og med Line og Ninas målrettede planer for fremtiden, føler jeg, at det er det rigtige match for mig. Jeg håber at kunne udvikle nye og styrke eksisterende strategier sammen med resten af det erfarne team. Jeg glæder mig til at sætte mit eget aftryk, være med til at udvikle og skabe fortsat succes for 9PR og deres kunder,” siger Josefin Freij om sit nye job, hun startede på 2. februar.

Ansættelsen af Josefin Freij er en del af 9PRs målsætning om at blive endnu stærkere på rådgivningsfronten:

”9PR skal være det stærkeste bureau i Danmark til PR-rådgivning af mode-, livsstil- og skønhedsbrands. Vi tror på, at brands i 2017 i stigende grad søger den rette kombination af PR-ydelser indenfor områder som influencer marketing, sociale medier, unikke events og kulturel aktivering – i kombination med de klassiske mediekanaler. Nøglen til en veludført PR-strategi er derfor at have forståelse af, hvordan disse taktiske tiltag spiller sammen for at styrke et brands samlede positionering. Derfor styrker vi vores rådgivningskompetencer med ansættelse af Josefin Freij, der igennem 8 år har opbygget et stort kendskab til modebranchen,” siger grundlægger og partner i 9PR, Line Christiane Plesner-Jacobsen.

Josefin Freij er uddannet fra Berghs School of Communication i Stockholm og har i hele sin karriere haft fokus på mode og livsstilsbrands, både danske og internationale – og ikke mindst på relationsarbejde.

”For mig handler PR ikke udelukkende om god pressekommunikation og spændende aktiviteter og events, men om at opbygge og styrke relationer,” siger hun afslutningsvist.