Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Job, Navne

Teis Bruun er ny direktør i Baum und Pferdgarten

Efter syv år bag roret hos Baum und Pferdgarten og Six Ames vælger administrerende direktør, Henrik Steensgaard, at gå nye veje og giver posten videre til Teis Bruun.
Efter syv år bag roret hos Baum und Pferdgarten og Six Ames vælger administrerende direktør, Henrik Steensgaard, at gå nye veje og giver posten videre til Teis Bruun.

Henrik Steensgaard blev ansat i 2009, da virksomheden blev købt af Teis og Bjørn Bruun. Siden har både Baum und Pferdgarten og Six Ames oplevet en betydelig vækst med øget efterspørgsel på alle markeder og en øget synlighed i både Skandinavien og internationalt.

“Baum und Pferdgarten og Six Ames er fantastiske brands og en enestående arbejdsplads. Vi har været på en utrolig rejse sammen, og det er en virksomhed i en sund udvikling, der kommer i kompetente hænder,” udtaler Henrik Steensgaard.

Teis Bruun har siden overtagelsen af brandet og som del af bestyrelsen været involveret i driften af Baum und Pferdgarten og Six Ames i tæt samarbejde med Henrik Steensgaard.

“Lige nu mærker vi, at Baum und Pferdgarten og ikke mindst Six Ames har et stærkt momentum. Jeg har en stor tro på vores fremtid, og der er et stort potentiale, som jeg er sikker på, vi kan indfri,” siger Teis Bruun.

Kreative direktører, Rikke Baumgarten og Helle Hestehave, fortæller, at de sætter stor pris på Henrik Stensgaards tid i virksomheden og er helt trygge ved direktørskiftet.

“Henrik har leveret et stort bidrag til vores succes de sidste mange år. Udover den økonomiske fremgang har han også skabt en fantastisk virksomhedskultur og team spirit. Vi føler os fuldstændig trygge ved, at en af vores egne nu tager over. Vi er overbeviste om, at Teis vil drive virksomheden med samme succes og ånd,” siger de.

Teis Bruun tiltræder som administrerende direktør for Baum und Pferdgarten og Six Ames d. 10. februar 2017.