Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Global Fashion Agenda ansætter Content Manager

Sofia Tärneberg spiller en vigtig rolle for Global Fashion Agenda og Copenhagen Fashion Summits fremadrettede arbejde.
Sofia Tärneberg spiller en vigtig rolle for Global Fashion Agenda og Copenhagen Fashion Summits fremadrettede arbejde.

Sofia Tärneberg har en master i Ethical Fashion og en bachelor i Fashion Promotion fra University for the Creative Arts i Storbritannien. Hun har erfaring med at arbejde på tværs af modens værdikæde og har tidligere beskæftiget sig med bæredygtighedskommunikation, research, uddannelse, produktudvikling og forbrugerprojekter.

I fem år var Sofia Tärneberg ansat hos miljø-NGO’en, Redress, hvor hun stod i spidsen for bland andet uddannelsesprogrammer, inklusiv en designkonkurrence om bæredygtighed, The EcoChic Design Award. I dag sidder hun i Redress’ bestyrelse og er medforfatter af bogen Dress with Sense: A Practical Guide to a Conscious Closet.

Chief content officer for Global Fashion Agenda, Jonas Eder-Hansen, har set frem til at få Sofia med på holdet.

”Med Sofias internationale bagrund fra længerevarende ophold i blandt andet Hong Kong og London og mere end seks års erfaring inden for bæredygtig mode, er hun den perfekte kandidat til jobbet. Det kræver et vist CV med bæredygtig mode og cirkulær økonomi at skulle drive de mange dagsordener, vi har i spil op til Copenhagen Fashion Summit. Det kræver, at vi får alle dele af værdikæden med ombord. Sofia har den erfaring, som skal til, for at opbygge og og vedligeholde de relationer, der er behov for, for at indfri de høje ambitioner om at gøre en forskel,” siger han.

Hos Global Fashion Agenda skal Sofia skal bidrage til indholdsdelen af Copenhagen Fashion Summit, herunder forberedelse af programmet. Hun er ligeledes en bærende kraft i forhold til at skulle levere mere konkret viden om bæredygtighed før, under og efter Copenhagen Fashion Summit. Sofia skal ligeledes hjælpe med arbejdet omkring en større rapport om bæredygtighed i modebranchen, som skal udkomme i forbindelse med Copenhagen Fashion Summit.