Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Job, Navne

Ny marketingchef i RAINS

Som et led i interne omstruktureringer har RAINS sat en ny mand på marketingposten.
Som et led i interne omstruktureringer har RAINS sat en ny mand på marketingposten.

Rickey Lindberg Jensen er tiltrådt som ny marketingchef i RAINS. Hermed overtager han det overordnede ansvar for selskabets samlede marketingaktiviteter, som flyttes fra kontoret på Refshaleøen i København til hovedkontoret i Egå. Rickey Lindberg Jensen har været ansat som Brand Manager i RAINS i halvandet år, hvor han har været en væsentlig drivkraft i optimeringen og organiseringen af alle virksomhedens berøringsflader samt etableringen af virksomhedens retail aktiviteter.

”Jeg er meget tryg ved at overlade ansvaret til Rickey, som jeg ved vil gå til opgaven med stålsat entusiasme og høj faglighed. Vi er i en fase, hvor vores lille organisation bliver større og får et øget behov for specialisering. Samtidig arbejder vi på nogle store opgaver, som kræver fokus og som vi ønsker at isolere fra virksomhedens daglige drift,” udtaler virksomhedens forretningsudvikler, Philip Lotko.

Skiftet sker som et led i en større omstrukturering i forbindelse med rekrutteringen af fire kommende medarbejdere ved årets start. Philip Lotko, der indtil nu har været marketingchef, vil fremover beskæftige sig med forretningsudvikling med fokus på selskabets nye amerikanske og kinesiske datterselskaber.