Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi

Kaibosh overlever i ny konstellation

Lige inden jul måtte Kaibosh dreje nøglen om og lukke. Men grundlæggerne kæmpede året ud og har fundet en løsning, så brandet kan videreføres.
Lige inden jul måtte Kaibosh dreje nøglen om og lukke. Men grundlæggerne kæmpede året ud og har fundet en løsning, så brandet kan videreføres.

Mens de fleste har nydt juleferien, har brillebrandet, Kaibosh, kæmpet for sin overlevelse, siden den 21. december, hvor Flo A/s, selskabet bag Kaibosh, havnede i skifteretten.

Nu meddeler virksomheden, at de har fundet en løsning, der kan føre Kaibosh videre.

Helge Flo og Michelle Rowley, der er de oprindelige grundlæggere af Kaibosh, bliver de bærende investorer i den nye virksomhed, og de ser frem til at sidde ved roret igen. Det skriver Michelle Rowly i en mail til Fashion Forum. De beskriver konkursen som et klassisk tilfælde, hvor ejerne mistede kontrol. Som virksomheden voksede kom eksterne kræfter til, der ikke formåede at løfte opgaven. Samtidig forsøgte eksterne investorer at tage styringen over brandet.

”Det betyder fremadrettet, at alle kan beholde deres job. Kunderne vil heller ikke opleve nogen ændring, og alle ordrer bliver leveret, og gavekort kan stadig bruges, selvom de er udstedt af den gamle virksomhed,” fortæller Michelle Rowley.

Det grundlæggende koncept vil heller ikke blive ændret, men planen er at drive den nye virksomhed på en mere kontrolleret og struktureret måde – med et større fokus på finansiel bæredygtighed og at bygge et stærkere fundament for at vækste. Helge Flo og Michelle Rowley tror stadig fast på, at Kaibosh har potentiale i både Norge, Danmark og internationalt.