Elise Gug, der ellers erklærede sin virksomhed under konkurs i begyndelsen af november i år, opstår nu i en ny konstellation.

Elise Gugs datter, Emilie Gug, etablerer sammen med Ermudde Fønss et nyt selskab, der fremover skal producere og brande Elise GUG-designet. Den nye generation har kigget grundigt på virksomheden og vurderet, hvordan de kan optimere og videreudvikle det eksisterende brand. Elise Gug vil fortsat designe for virksomheden – nu under en yngre ledelse.

”Håndværket, materialerne og kvaliteten er fra Italien, og det vil fortsat være rygraden i brandet sammen med en fornyet indsats i produktion-, marketing- og salgsleddet,” fortæller Ermudde Fønss.

Emilie Gug, der har erfaring fra familievirksomheden fortæller:

”Man siger om den yngre generation, at vi er oplyste, kritiske, har adgang til verden og har netværk. Vi er denne generation, og det livssyn indpoder vi nu i Elise GUG brandet. Det bliver en spændende rejse.”

Med et nyt kapitalindskud er 2017-kollektionen allerede sat i produktion, og det kvalitetsbevidste design bliver fremadrettet underbygget af en global, digital markedsføringsstrategi med fokus på de sociale medier.