Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Økonomi

Elise GUG-brandet fortsætter

Ermudde Fønss indtræder som investor og bestyrelsesformand og Emilie Gug indtræder som investor og administrerende direktør.
Ermudde Fønss indtræder som investor og bestyrelsesformand og Emilie Gug indtræder som investor og administrerende direktør.

Elise Gug, der ellers erklærede sin virksomhed under konkurs i begyndelsen af november i år, opstår nu i en ny konstellation.

Elise Gugs datter, Emilie Gug, etablerer sammen med Ermudde Fønss et nyt selskab, der fremover skal producere og brande Elise GUG-designet. Den nye generation har kigget grundigt på virksomheden og vurderet, hvordan de kan optimere og videreudvikle det eksisterende brand. Elise Gug vil fortsat designe for virksomheden – nu under en yngre ledelse.

”Håndværket, materialerne og kvaliteten er fra Italien, og det vil fortsat være rygraden i brandet sammen med en fornyet indsats i produktion-, marketing- og salgsleddet,” fortæller Ermudde Fønss.

Emilie Gug, der har erfaring fra familievirksomheden fortæller:

”Man siger om den yngre generation, at vi er oplyste, kritiske, har adgang til verden og har netværk. Vi er denne generation, og det livssyn indpoder vi nu i Elise GUG brandet. Det bliver en spændende rejse.”

Med et nyt kapitalindskud er 2017-kollektionen allerede sat i produktion, og det kvalitetsbevidste design bliver fremadrettet underbygget af en global, digital markedsføringsstrategi med fokus på de sociale medier.