Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Ny Fashion Director hos ELLE

Fra 1. januar 2017 er Josephine Aarkrogh ny Fashion Director for ELLE i Danmark og får overdraget det fulde ansvar for moderedaktionen. 
Fra 1. januar 2017 er Josephine Aarkrogh ny Fashion Director for ELLE i Danmark og får overdraget det fulde ansvar for moderedaktionen. 

Josephine Aarkrogh er nærmest ’uddannet’ på dansk ELLE og startede som modepraktikant på magasinet i 2009 – få måneder efter, at ELLE blev lanceret i Danmark. Josephine har igennem årene haft mange forskellige roller og kasketter og har siden juli 2015 været Fashion Editor med særligt ansvar for DNA og fortolkning af tendenser for modestoffet i ELLE. Johanne Brostrøm er som Shopping Editor naturligvis stadig en del af moderedaktionen, og hun vil sammen med Josephine og resten af modeteamet sikre, at ELLEs modeindhold fortsat er skarpt, relevant og vedkommende for danske kvinder.

Anne P. – som indtil nu både har bestredet jobbet som Fashion Director og Beauty Director – vil fremover hellige sig skønhedsområdet.

”Det er en fornøjelse at se sine medarbejdere vokse og udvikle sig med deres ansvarsområder. Det gælder både for Josephine, som i den grad har dét, der skal til for at få succes som moderedaktør på ELLE og for Anne P., der senest med lanceringen af det digitale ELLE skønhedsunivers powder.dk endnu en gang har cementeret, at hun er blandt Danmarks mest eftertragtede skønhedseksperter. Både når det gælder annoncører og læsere,” siger chefredaktør på ELLE, Cecilie Ingdal.