Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Dyrberg/Kern opruster med ny international salgsdirektør

Henrik Spandet-Møller vender tilbage til smykkevirksomheden, som han var med til at sætte på verdenskortet for 10 år siden.
Henrik Spandet-Møller vender tilbage til smykkevirksomheden, som han var med til at sætte på verdenskortet for 10 år siden.

Den 1. februar 2017 tiltræder Henrik Spandet-Møller som international salgsdirektør hos Dyrberg/Kern. Han kommer fra en stilling som CEO hos Birger Christensen International og har siden 2007 været indehaver af Spandet and Partners, der rådgiver internationale mærker i forretnings- og brandudvikling, internationalisering og optimering af salgskanaler samt firmastruktur.

Om den nye ansættelse fortæller CEO og kreativ direktør, Henning Kern:

”Henrik vender tilbage til den virksomhed, han i 2001-2007 var med til at udvikle til et spirende internationalt brand. Vores forventninger er store – ikke mindst fordi han i denne periode var medvirkende til at femdoble Dyrberg/Kerns omsætning. Vores fælles mission er at genoptage og videreudvikle på denne succes og dermed booste vores internationale forretning yderligere”.

Siden Henrik Spandet-Møller forlod Dyrberg/Kern i 2007, har han været medejer af Stella Nova/Baum und Pferdgarten og CEO hos Inq. Derudover underviser han på CBS i Fashion Entrepreneurship og vandt i 2004 Entrepreneaur of the Year for sin evne til at trænge igennem internationalt med en attraktiv forretningsmodel.

Henrik Spandet-Møllers nye opgave bliver at udvikle de uudnyttede potentialer, der ligger indenfor brandets nylancerede produktlinjer og salgskanaler, fortæller Henning Kern og tilføjer afslutningsvis:

”Henriks store erfaring og arbejde inden for mode- og livstilsbranchen vil, sammen med hans allerede store kendskab og forståelse for Dyrberg/Kern, komme til at gøre en kæmpe forskel for vores lokale og internationale virke, og vi er glade for at kunne byde Henrik et stort og varmt velkommen tilbage.”