Facebook Abonnér
07:36
|
20.09.2017
Henrik Spandet-Møller

Dyrberg/Kern opruster med ny international salgsdirektør

Henrik Spandet-Møller vender tilbage til smykkevirksomheden, som han var med til at sætte på verdenskortet for 10 år siden.

| Navne | af Melea Wallenius

Den 1. februar 2017 tiltræder Henrik Spandet-Møller som international salgsdirektør hos Dyrberg/Kern. Han kommer fra en stilling som CEO hos Birger Christensen International og har siden 2007 været indehaver af Spandet and Partners, der rådgiver internationale mærker i forretnings- og brandudvikling, internationalisering og optimering af salgskanaler samt firmastruktur.

Om den nye ansættelse fortæller CEO og kreativ direktør, Henning Kern:

”Henrik vender tilbage til den virksomhed, han i 2001-2007 var med til at udvikle til et spirende internationalt brand. Vores forventninger er store – ikke mindst fordi han i denne periode var medvirkende til at femdoble Dyrberg/Kerns omsætning. Vores fælles mission er at genoptage og videreudvikle på denne succes og dermed booste vores internationale forretning yderligere”.

Siden Henrik Spandet-Møller forlod Dyrberg/Kern i 2007, har han været medejer af Stella Nova/Baum und Pferdgarten og CEO hos Inq. Derudover underviser han på CBS i Fashion Entrepreneurship og vandt i 2004 Entrepreneaur of the Year for sin evne til at trænge igennem internationalt med en attraktiv forretningsmodel.

Henrik Spandet-Møllers nye opgave bliver at udvikle de uudnyttede potentialer, der ligger indenfor brandets nylancerede produktlinjer og salgskanaler, fortæller Henning Kern og tilføjer afslutningsvis:

”Henriks store erfaring og arbejde inden for mode- og livstilsbranchen vil, sammen med hans allerede store kendskab og forståelse for Dyrberg/Kern, komme til at gøre en kæmpe forskel for vores lokale og internationale virke, og vi er glade for at kunne byde Henrik et stort og varmt velkommen tilbage.”

Læs også

Få de vigtigste nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev