Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

MIN HISTORIE: Mød Roy Krejberg

Danish Fashion Institute inviterer sammen med Designmuseum Danmark indenfor i designeren Roy Krejbergs univers ledsaget af kurator Ane Lynge-Jorlén.
Danish Fashion Institute inviterer sammen med Designmuseum Danmark indenfor i designeren Roy Krejbergs univers ledsaget af kurator Ane Lynge-Jorlén.

Designmuseum Danmark og DAFI byder på et lille glas i de designhistoriske omgivelser og giver et særligt indblik i en stor, dansk designers fortælling. Med Ane Lynge-Jorléns indgående forståelse for Roy Krejbergs designunivers, kortlægger designeren sin færden fra de første tegnestreger hos danske modehuse til blandt andre Kenzo i Paris. Roy Krejberg er netop hjemvendt til den danske modescene som kreativ chef for Ivan Grundahl efter at have designet couture-kreationer i Paris for sit eget brand, Peachoo + Krejberg. I årenes løb har Roy Krejberg sideløbende har lavet kostumer til en række anerkendte internationale teaterforestillinger, operaer og film.

Om kurator Ane Lynge-Jorlén, Ph.D. og skribent
Ane Lynge-Jorlén har en uddannelsesmæssig baggrund i modehistorie- og kultur (MA) og modesociologi (Ph.D.) fra University of the Arts London. Hun har undervist i modens historie og teori på London College of Fashion og Parsons Paris og er nu ekstern lektor i Fashion Studies på Lunds Universitet. Ligeledes er hun fast tilknyttet som modeskribent på Weekendavisen. Siden 2014 har hun kurateret en række udstillinger, bl.a. ‘The Parisian Fashion House Peachoo + Krejberg 2004-2014’ i Rundetaarn.

Praktisk
HVORNÅR: Onsdag den 14. december kl. 17-18.
HVOR: Designmuseum Danmarks festsal, Bredgade 68, 1260 København.
HVORDAN: Det er gratis at deltage. Tilmelding senest den 12. december via Designmuseum Danmark.