Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Økonomi

Bestseller fordobler bundlinjen

Nøgletal fra koncernens regnskab blev offentliggjort i dag, og ejer, Anders Holck Povlsen, er godt tilfreds.
Nøgletal fra koncernens regnskab blev offentliggjort i dag, og ejer, Anders Holck Povlsen, er godt tilfreds.

Dagen efter at VILA kom ud med et resultat næsten 11 gange så stort som forrige års, præsenterer brandets moderselskab også, hvad ejer Anders Holck Povlsen, betegner som et tilfredsstillende resultat på 2 mia. kr. før skat. Omsætningen er også steget med 5% og rammer de 23 mia. kr. Det skriver Business.dk.

Det er en fordobling i forhold til sidste år, hvor Bestseller på ingen måde var tilfredse, hvilket resulterede i en effektiviseringsplan og interne omstruktureringer. Ligeledes har Bestseller kigget alle salgskanaler grundigt efter i sømmene og lukket urentable butikker.

Væksten for virksomhedens brands skal især findes på de sydeuropæiske markeder og i England, imens nærmarkederne i Skandinavien halter efter, og udviklingen kan, ifølge Anders Holck Povlsen, ikke betragtes som tilfredsstillende.

Succesen på det britiske marked skyldes et stadig voksende samarbejde med Asos, hvor Anders Holck Povlsen er blandt storaktionærerne.

”Det er lykkedes os at komme lidt tættere på Asos. De er en større del af vores design og udvikling, og vi er en større del af deres forretning. Det betyder, at vi forstår dem bedre, og at de kan få mere ud af os. Vi nyder godt af, at det går dem fornuftigt,” siger Bestseller-ejeren ifølge Business.dk.

LÆS OGSÅ: “VILAs årsresultat er 11 gange større end sidst”